img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-7-2022 11:45

Start kaartverkoop 40e editie Limburg Festival

Midden-Limburg - 20 juli 2022 - Op vrijdag 29 juli start de vrije kaartverkoop van Limburgs oudste theaterfestival in het hart van de provincie Limburg. Het brengt bijzonder theater op veelal heel bijzondere (landschappelijke) plekken. Van woensdag 24 tot en met zondag 28 augustus verandert Midden-Limburg in één groot openluchtpodium met een gevarieerd pallet aan theater, dans, muziek, puppetry en performance. Voor elk wat wils!

img

Programma 2022 

Een 150-tal voorstellingen kleuren tijdens het festival de regio Midden-Limburg en een klein stukje België en Duitsland. Een keur aan gearriveerde theatertoppers en aanstormend theatertalent brengen de verbeelding terug aan de macht. Dit in geëngageerd Theater op Locatie, in immer verrassende theaterfietstocht Natuurlijk…Theater, in het ontroerende Kasteel van Verlangen, in het grensoverschrijdende Ode aan de Grens, in de tijdloze Kindermiddag en in de steevast oorspronkelijke Dans Promenade.  
 
Het festival opent met De Amuse. Een theatrale smaakexplosie van eigen makelarij. De St. Barbarakerk van Leveroy gaat overspoeld worden door artiesten die elk op hun eigen manier al ooit furore maakte binnen het Limburg Festival. Met onder andere Die Verdammte Spielerei, Muziektheatergroep BOT en Duda Paiva en als toetje The Gospel Queens.
 
Bovenstaande allemaal voor een zeer toegankelijk prijzen, als een en ander al niet gratis aangeboden wordt. Het Limburg Festival vindt dat cultuur voor iedereen betaalbaar en laagdrempelig moet blijven. Het complete programma inclusief speelschema is te vinden op de website limburgfestival.nl.

Kaartverkoop 

Vrienden van het Limburg Festival zijn speciaal en kunnen vanaf vrijdag 22 juli kaarten bestellen. Vanaf vrijdag 29 juli start de vrije verkoop.
 
Kaarten bestellen kan via de website limburgfestival.nl.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

200722/HvL

 

Wellicht interessant