img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-7-2022 17:15

Kiek Mer Fiësta in Grathem

Grathem - 30 juli 2022 - Op zaterdag 3 september organiseert toneelvereniging Kiek Mer in samenwerking met een aantal Grathemse verenigingen een activiteit voor jong en oud, in en rondom de Nassaurie. De Kiek Mer Fiësta begint om 15.00 uur en duurt tot laat in de avond. De presentatie is in handen van Bert Verstappen. Met muzikale optredens van de blokfluitgroep, Harmonie Sint Agatha en de drumband van Schutterij Sint Severinus. Iedereen is van harte welkom!

img

Programma

De EHBO is aanwezig om iedereen te informeren over het mooie werk dat hun organisatie doet.

Kinderen kunnen zich laten schminken.

De Kerbettemaekers (playbackgroep van de bonte avonden) voeren een act op en natuurlijk is Kiek Mer zelf van de partij met een kort toneelstuk “Het Hek” waarbij er naast de vaste toneelspelers ook twee jonge gastspelers te zien zijn. 

Tussen 18.15 en 19.30 uur kan iedereen gratis meedoen aan een Samba Workshop. Om een idee te hebben hoeveel sambaballen hiervoor nodig zijn, is aanmelding hiervoor gewenst. Aanmelden kan via kiekmergrathem@gmail.com.

Vanaf 17.00 uur staat er een frietwagen van Snackpoint Grathem voor de lekkere trek.

De Fiësta wordt afgesloten met een optreden van de Nuuj Helde in de foyer van de Nassaurie. Zij brengen vanaf 21.00 uur hun feestmuziek ten gehore.

Kiek Mer Fiësta wordt georganiseerd met steun van de gemeente Leudal en is de hele middag en avond gratis toegankelijk voor iedereen.

"Zorg dat je erbij bent en laat je verrassen door het talent van alle Grathemse artiesten."

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Stockfoto
300722/HvL

 

Wellicht interessant