img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-8-2022 12:51

Twee dodelijke slachtoffers in woning Roermond, burgemeester Roermond reageert

Roermond - 4 augustus 2022 - Woensdagavond 3 augustus trof de politie in een woning aan de Kasteel Hillenraedtstraat in de Roermondse wijk Donderberg, twee dodelijke slachtoffers aan. Naast de bewoonster is een man het tweede slachtoffer. Beide slachtoffers zijn door schotwonden om het leven gekomen. Op dit moment doet de politie onderzoek in de woning. Hieronder kunt u de reactie lezen van burgemeester Donders-de Leest van de gemeente Roermond.

img

Rond 18.30 uur werden schoten gehoord buiten de woning. De gealarmeerde politie-onderhandelaar kreeg geen contact met de mensen in de woning. Een eenheid van de Dienst Speciale Interventies, DSI, kwam ter plekke en ging de woning binnen. Daar troffen de agenten beide slachtoffers aan.

Op het moment van de melding werd een traumahelicopter gealarmeerd. Deze is niet ingezet.  

Reactie burgemeester Donders-De Leest 

"Woensdagavond heeft er een schietincident plaatsgevonden in de wijk Donderberg. Daarbij zijn twee dodelijke slachtoffers gevallen. Als gemeente zijn we geschokt door dit vreselijke nieuws. We leven intens mee met alle nabestaanden van de slachtoffers. We begrijpen dat dit ook voor omwonenden impact heeft. We inventariseren met de partners in de wijk of, en zo ja welke, hulp nodig is. Momenteel is het politieonderzoek gaande. Hierover kunnen geen mededelingen worden gedaan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de politie.”

040822/HvL 

 


 

 

Wellicht interessant