img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-12-2023 16:15

Voedselbankactie parochies Buggenum, Haelen, Heibloem, Horn, Nunhem, Neer en Roggel

Leudal - 6 december 2023 - Ook in de gemeente Leudal zijn er veel gezinnen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom houdt Federatie Kana (parochies Buggenum, Haelen, Nunhem, Horn, Roggel, Neer en Heibloem) ook dit jaar een inzamelingsactie van producten die langer houdbaar zijn. Deze actie duurt tot en met Kerstmis. Daarna zal DiaNico – de voedselbank in Leudal – zorgdragen voor verdere verspreiding onder de noodlijdende gezinnen in Leudal.  

img

Houdbare producten

Het gaat om houdbare producten. Hierbij moet u denken aan producten zoals b.v.

Pasta en rijst / Soep / Groenten in blik / Lang houdbare melk / Bakboter / Smeerboter / Olie / Broodbeleg / Pastasaus / Koffie en thee / Bakmeel / Ontbijtgranen / en andere goed houdbare producten.

Inzamellocaties

U kunt deze producten voor en na afloop van de missen in de kerken deponeren in de manden die hiervoor in de kerk gereed staan.

In Neer en Roggel kunt u deze producten ook bij de Parochiecentra afgeven tijdens openingsuren:

  • In Roggel op donderdag van 09.00 tot 11.30 uur, Pastoor Ruttenhofje 6a Roggel of bij de familie Jegers Beltmolenstraat 2 Roggel
  • In Neer op woensdag van 9.30 tot 11.30 uur, Kerkplein 4 Neer.

Mocht u ook een financiële bijdrage willen leveren dan staat daarvoor een mandje of een bus klaar waarin u uw gaven kunt deponeren.

Na afloop van de actie worden alle verzamelde producten en financiële bijdragen aangeboden aan DiaNico (de voedselbank in Leudal), die zorgt voor de verspreiding onder de gezinnen in de gemeente Leudal die dit nodig hebben. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto DeltaLimburg.nl
061223/HvL

 

Wellicht interessant