Bedrijfsfilm

U bent hier: Startpagina » Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm maken

Met een bedrijfsfilm presenteert het bedrijf zich naar de buitenwereld. Een bedrijfsvideo is de eerste indruk voor een potentiële klant of relatie. Klanten kunnen zich op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld vormen van je bedrijf. Met een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo maak je niet alleen de gewenste goede eerste indruk maar kom je ook professioneel over naar de buitenwereld.

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm wordt nogal eens verward met een promotiefilm. Met een promotiefilm zet je een product of dienst dat uw bedrijf aanbiedt in de spotlights. Een bedrijfsfilm is vooral bedoeld om een algemeen beeld van het bedrijf te geven, om een positieve associatie teweeg te brengen bij potentiële klanten en opdrachtgevers. In een bedrijfsfilm vertel je wat je doet, hoe je het doet en waarom je daar goed in bent.

Informeer mij over de mogelijkheden

Promotiefilm

Met een promotiefilm zet je een product of dienst van je bedrijf in de spotlight. Een film zegt meer dan 1000 woorden. Daarom is het bij uitstek geschikt om je boodschap uit te dragen of je product te promoten. Een promotiefilm in de vorm van een webvideo is uitermate geschikt als reclameblok op de (lokale) televisie, als reclameblok voor een youtubefilmpje of als gesponsorde boodschap op facebook.

Promotiefilm laten maken

Wil je een bedrijfsfilm of promotiefilm laten maken neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag hoe we te werk gaan. Samen bekijken we de mogelijkheden en op basis van je wensen en het budget wat er voor beschikbaar is, gaan we aan de slag.

Vooorlichtingsfilm gemeente, provincie of instelling

Voor de (semi-)overheid zoals gemeenten en provincies maken wij ook voorlichtingsfilms. Hiermee kan de burger snel, breed en goed geïnformeerd worden over bepaalde faciliteiten, maatregelen of ontwikkelingen binnen de gemeente of provincie. Er zijn tal van onderwerpen die zich goed lenen voor een voorlichtingsfilm omdat je daar voor de burger ook duidelijk in beeld kunt brengen waar het om gaat. Met een voorlichtingsfilm of webvideo over een bepaald onderwerp vertel je meer dan dat je met woorden op papier zou kunnen vertellen.

  • Video trekt meer aandacht en kan meer vertellen

  • Met een bedrijfsvideo scoort je website hoger in Google

  • Klant heeft beter beeld van je bedrijf

  • Met een bedrijfsfilm genereer je meer omzet

  • Een voorlichtingsfilm of webvideo vertelt meer dan 1000 woorden op papier

Wintersport reclamespot voor Vrijbuiter Roermond

Inspiratiedag Cultuurstation Eindhoven

Reclamespot voor vacature van Mebo Roggel

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Reclamespot

Heb je snel een reclameboodschap nodig voor je website of voor social media kijk dan even verder naar de mogelijkheden die wij je bieden voor een effectieve promospot tegen relatief lage kosten.

verder lezen

Voorlichtingsfilm

Een voorlichtingsfilm brengt een boodschap snel en helder naar voren en je bereikt er veel mensen mee. Een voorlichtingsfilm is bij uitstek geschikt voor het onder de aandacht brengen van bepaalde faciliteiten of ontwikkelingen binnen de (semi-)overheid

verder lezen

1-minuutfilm

In één minuut kun je meer laten zien dan je op een paar A4'tjes kunt typen. Daarom is een 1-minuutfilmpje bij uitstek het middel om via internet, op je eigen website of via facebook je dienst of product aan te prijzen.

verder lezen

Promotiefilm

Met een promotiefilm van uw bedrijf ziet de klant meteeen wie u bent en wat u doet. Geen gedoe met peperdure folders of huis aan huis reclame. Gewoon rechtstreeks in bewegend beeld en geluid via de digitale media richt u zich tot uw potentiële klanten.

verder lezen

Commercieel nieuwsitem

Met een commercieel nieuwsitem kun je je bedrijf of je (nieuwe) product of dienst uitgebreid voor het voetlicht brengen. Het is een goedkope manier om een promotiefilm te maken voor je eigen bedrijf en gemakkelijk te gebruiken op sociale media en je website.

verder lezen

Instructiefilm

Een instructiefilm bespaart je heel veel moeite met het schrijven van een handleiding of het begeleiden van nieuwe mensen op hun werkplek. Met een film waarin je laat zien hoe iets werkt of hoe de nieuwe werkplek eruit ziet bereik je meer met minder inspanning.

verder lezen

Testimonial video

Video's waarin klanten vertellen wat hun ervaringen zijn met jouw product zijn de beste reclame. Klantervaringen maken je product "social proof". Onbewust gaan mensen positief denken over je product als anderen daar ook positief over zijn.

verder lezen

Zakelijk portret en fotoeportage bedrijf

Een mooie headshot voor gebruik als profielfoto op sociale media. Wij maken divere portretfoto's tijdens een shoot zodat u een goed keuze kunt maken voor de uiteindelijk te gebruiken foto die natuurlijk moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf.

Mooie en goede foto's van je bedrijf heb je nodig voor sociale media, persberichten, jaarverslagen, voorlichting en niet te vergeten je website waar alle klanten een eerste indruk krijgen op basis van de getoonde foto's. Dan kunnen het maar beter kwalitatief goede foto's zijn.

verder lezen

Videoclip maken

Heb je een nieuw muzieknummer opgenomen of je nieuwste carnavalsnummer maar heb je nog geen videoclip? Wij maken voor jou een mooie en betaalbare videoclip voor op je website, youtube of facebook of andere sociale media.

verder lezen