Welkom bij Aspergeboerderij Oppe Haes

Momenteel is de aspergewinkel nog gesloten, wij hopen voor Pasen weer onze deuren te kunnen openen!
Welkom bij de familie Snijders van Aspergeboerderij ‘Oppe Haes’ in Roggel. Grenzend aan het natuurgebied ‘Leudal’, ligt onze aspergeboerderij en camperplaats Leudal. 
Van begin april tot eind juni is ons winkeltje geopend en kunt u bij ons dagelijks verse (geschilde) asperges kopen. Daarnaast hebben we allerlei aanverwante artikelen voor uzelf of om een mooi kadopakket te maken.

Tevens kunt u jaarrond bij ons terecht voor een  rondleidingen over het aspergebedrijf. Tijdens een rondleiding krijgt u informatie over de teelt van de asperges en kunt u, afhankelijk van het seizoen, zelf oogsten! Ons bedrijf is goed bereikbaar per auto, fiets of te voet en er is voldoende parkeergelegenheid voor touringcars. 
Wilt u gewoon ff uitrusten en genieten van de omgeving? De picknickbank kunt u gebruik als oet-bloas-plekske!
Vanaf 2023 kunt u ook bij ons overnachten met de Camper en vanaf 2024 is er ook een veld voor trekkertenten voor wandelaars en fietsers die back-to-basic willen camperen? Bel gerust voor meer informatie!
Graag begroeten we u Oppe Haes!

Over Ons

Wij zijn Elle en Ruud en sinds 2011 runnen  wij Aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel.  De passie voor de aspergeteelt is Elle al van kleins af aan geleerd en elk jaar weer wordt er naar het aspergeseizoen uitgekeken. De passie van het telen en om een mooi eindproduct aan de consument te leveren heeft Elle in de loop der jaren ook overgebracht op Ruud en samen hebben ze dan ook besloten om deze prachtige groente, de Koningin der groenten te gaan telen. De komende jaren zal het bedrijf worden uitgebreid, maar belangrijk blijft wel het contact met de consument en vol passie vertellen over de asperges.

Het Eind in Roggel waar ons bedrijf is gevestigd, wordt in de volksmond ook wel ‘Oppe Haes’ genoemd. Omdat er in het verleden in dit gebied, op de zandgronden tegen het Leudalgebied aan, heel veel hazen zaten. Om naar de historie te verwijzen en naar asperges te refereren is er voor gekozen om het bedrijf, Aspergeboerderij Oppe Haes te noemen.

Winkel

In onze winkel verkopen we dagelijks onze eigen geteelde verse asperges, geschilde asperges.

Rondleiding

Wilt uzelf eens zien hoe asperges groeien of deze eens oogsten? Wij verzorgen graag een rondleiding voor jullie gezelschap om de totale aspergeteelt te laten zien. 

Asperges

Asperges, de koningin der groenten, is in tegenstelling tot andere groenten nog altijd een seizoensproduct, begint het aspergeseizoen, dan begint de lente. 
Share by: