img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-6-2019 11:30

Park Nopperhof Swalmen feestelijk geopend

Swalmen - Op vrijdag 7 juni 2019 is onder veel belangstelling Park Nopperhof achter zorgcentrum St. Jan Babtist officieel geopend door wethouders Marianne Smitsmans en Frans Schreurs van de gemeente Roermond en de voorzitter van Dorpsraad Swalmen. Hoog op het wenslijstje stond een tweede jeu-de-boulesbaan en die is er nu. 

In het najaar van 2018 is een werkgroep in het leven geroepen om Park Nopperhof weer nieuw leven in te blazen. Er was behoefte aan een tweede jeu-de-boule baan en een mooie leefbare tuin met zitbankjes en speelgazon.

Om aan de vraag te kunnen voldoen is er een werkgroep geformeerd bestaande uit de Jeu de Boule Club, Dorpsraad Swalmen en activiteiten ondersteuning van zorgcentrum St. Jan Babtist.
 
De renovatie van Park Nopperhof is uitgevoerd als onderdeel van het dorpsplan van Dorpsraad Swalmen en gefinancierd uit de gereserveerde gelden voor dit dorpsplan. De uitvoering onder begeleiding van de werkgroep en met inspraak van de bewoners van St. Jan Baptist en de aanleunwoningen is binnen de begroting uitstekend gerealiseerd door Boesheide Hoveniers.

Foto en video: Fred Simons

Wellicht interessant