img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Roermond, Leudal en Maasgouw.

8-3-2019 06:30

Eerste Droomwinkel in Roermond geopend

 Roermond - De Gemeente Roermond organiseert met een aantal partners “Mijn Droomwinkel Roermond” met als doel startende ondernemers een stevige basis en een optimale groeikans te geven, leegstand aan te pakken in de binnenstad van Roermond en zo nieuwe ondernemersdynamiek te creëren. Veelbelovende startende ondernemers maken kans op een subsidie van €5.000 en advies en coaching door een aantal zakelijke dienstverleners. Startend ondernemer Gerjo greep deze kans en opende op 8 maart 2019 haar eigen droomwinkel ‘GERJO Dresses’ aan de Schoenmakersstraat. Wij waren erbij en maakten een videoverslag.

Enthousiaste starters met de ambitie om een eigen onderneming te runnen, kunnen hun ondernemingsplan indienen. Een team van deskundigen met vertegenwoordiging vanuit Gemeente Roermond, City Management Roermond, Starterscentrum Limburg, Retail Innovation Centre, Rabobank, ING en Top Accountancy buigt zich over de ingediende plannen. Ook wordt de startende ondernemer bij het opstellen van zijn ondernemingsplan begeleid.

Meer weten? Surf dan naar www.mijndroomwinkelroermond.nl voor alle informatie en/of neem contact op met de projectleider Starten in Roermond, Mandy Segers. Dat kan per email via mandysegers@roermond.nl of telefonisch via 0475-359 478. 
 
Foto en video Fred Simons. 

 

 

Wellicht interessant