+31651111739  Kerkstraat 9, 6088 EG Roggel
U bent hier Startpagina

Welkom

Boek nu een familiefotoshoot tijdens uw familievakantie

Met de hele familie op vakantie of weekendje weg in Roggel op Buitenhof de Leistert of een ander vakantiepark in Limburg? Boek dan nu een fotoshoot voor de hele familie. Wij maken voor u foto's van de hele familie in verschillende opstellingen maar ook foto's van de gezinnen apart, van opa en oma met de kleinkinderen, van de kinderen apart, van pa of ma met de kinderen en ook nog veel spontane foto's tussendoor. Kortom een heel leuke familieactiviteit tijdens uw vakantie of familieweekend in Roggel op Buitenhof de Leistert, in Weert op Weerterbergen, in Center Parcs Het Meerdal, op de Schatberg in Sevenum maar ook als u niet op vakantie bent maar gewoon weer eens toe bent aan leuke familiefoto's. Geef jezelf en je familie het geschenk van blijvende herinneringen. Deze foto's zullen door de jaren heen een schat worden, een terugblik op de warmte en samenhorigheid van jullie familie.

Wij maken graag mooie spontane groepsfoto's van uw gezin, familie, vereniging of van uw bedrijf. Dat doen we bij u thuis, op het bedrijf of op een mooie locatie in de omgeving in een ontspannen sfeer. Natuurlijk kunnen we ook altijd in de studio foto's maken.

Wij hebben een aantal schitterende buitenlocaties hier in de omgeving. Ook zijn er een aantal locaties waar we tegen meerprijs binnen foto's kunnen maken. Natuurlijk kunnen we ook foto's maken op een buitenlocatie van uw keuze of bij u thuis of bij u in de omgeving.

Bent u met de hele familie op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert dan zijn er diverse mogelijkheden om buiten foto's te maken. U kunt kiezen uit diverse locaties van parkachtig tot bosrijk en van alles er tussenin. In de winter en bij slecht weer gaan we naar de studio of een binnenlocatie.

Dus zoekt u een leuke familieactiviteit of groepsactiviteit voor tijdens uw vakantie of weekendje weg, maak dan snel een afspraak voor een leuke fotoshoot.

Wij maken foto's in diverse samenstellingen. Zo maken we een groepsfoto op enkele manieren zodat u ook iets te kiezen heeft. Daarnaast maken we behalve een groepsfoto van de hele familie ook nog gezinsfoto's, foto's van de (klein)kinderen apart en met opa en oma bijv. maar ook andere samenstellingen die u wilt. U kunt alle foto's digitaal nabestellen of alleen de foto's die u mooi vindt. Natuurlijk kunt u ook gewoon fotoafdrukken nabestellen. Kijk ook eens bij onze wandversieringen of canvasafdrukken voor als u iets speciaals zoekt.

Bij het bewerken van de foto's, voordat we ze online zetten, maken we ook altijd een groot aantal voorbeelden in zwart-wit, sepiatint of andere effecten. Desgewenst maken wij ook een mooi collage van de gemaakte foto's.

Nadat de opnamen zijn gemaakt en bewerkt zetten wij alle foto's online en kunt u thuis op u gemak de foto's uitzoeken. U kunt de foto's online bestellen, maar u mag uw bestelling ook per mail naar ons toe sturen.

Daarna maken wij de bestelling voor u klaar en krijgt u van ons bericht wanneer de foto's afgehaald kunnen worden. Woont u verder weg dan krijgt u de foto's natuurlijk thuis gestuurd.

Groepsfoto familie

Groepsfoto familie

Een verjaardag of huwelijksjubileum is vaak een gelegenheid waar de hele familie weer bij elkaar is. Een mooi moment om groepsfoto's te laten maken. Natuurlijk hoeft u niet te wachten en kunt u nu ook al contact met ons opnemen.

Verder lezen

Groepsfoto Buitenhof de Leistert

Groepsfoto Buitenhof de Leistert

Met de hele familie op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert of een van de andere parken in Limburg zoals Weerterbergen of Center Parcs Het Meerdal. Dat is een mooie gelegenheid om een mooie groepsfoto te laten maken. Zeker omdat de hele familie nu toch bij elkaar is.

Verder lezen

Groepsfoto bedrijf

Groepsfoto bedrijf

Wij maken voor uw bedrijf een mooie groepsfoto van alle mensen die bij u werken. Dus heeft u een bedrijfsjubileum of een bedrijfsfeest bel ons dan op of stuur ons een mail en wij leggen het voor u vast.

Verder lezen

Groepsfoto vereniging

Groepsfoto vereniging

Heeft de club of vereniging een nieuwe shirtsponsor of een nieuw uniform? Hoogste tijd om weer eens een groepsfoto te maken. Ook kunnen wij ieder jaar een mooie elftalfoto maken.

Verder lezen

  • Ontvang alle digitale bestanden

  • We kunnen ook een mooi collage maken

  • Of een grote afdruk van de mooiste foto

Wat is er te doen tijdens uw vakantie