img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

Adverteren

Voor al uw advertenties én al uw mediaproducties

DeltaLimburg.nl is hét informatieve (nieuws)platform in Midden-Limburg, waarbij we ons vooral richten op de gemeenten Roermond, Beesel, Maasgouw en Leudal. Denk hierbij aan culturele activiteiten in de regio, (sport)verenigingsnieuws, gemeentenieuws, bedrijvennieuws, burgerinitiatieven en projecten binnen het sociale domein.  

Adverteren
Wilt u adverteren op ons platform, dan kan dat op verschillende manieren tegen aantrekkelijke tarieven. Op onze website ziet u diverse voorbeelden van bannerreclame die wordt doorgelinkt naar een artikel op www.deltalimburg.nl (advertorial) of naar eigen website/FB-pagina.

Bedrijfsfilm, promo of radiospot maken
Wij kunnen uw gehele mediacampagne voor u verzorgen, denk hierbij aan bijvoorbeeld banners (met doorlink naar uw website of FB-pagina), radiospots, TV-commercials, bedrijfsfilms, instructiefilmpjes, wervingsfilmpjes, promo’s, alles is mogelijk. We werken samen met diverse professionals in deze branche. Het gemak voor u is, dat u slechts één aanspreekpunt heeft, wij doen de rest (natuurlijk altijd in goed overleg met u).  

Onze opdrachtgevers zijn onder andere Bibliotheek Bibliorura, City Management Roermond, gemeente Leudal, gemeente Roermond, Oppe Haes Aspergeboerderij, SG Sint Ursula, Westrom. Natuurlijk zijn we ook u graag van dienst. Neem vrijblijvend eens contact met ons op via info@deltalimburg.nl of bel Helian van Lier, 06-17449713.   

Registratie van uw concert of uitvoering
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het registreren van muziek- en theateruitvoeringen en wij kunnen deze desgewenst ook live streamen. Ook hier is weer heel veel mogelijk. Als u enkele voorbeelden hiervan wilt zien, dan is dat uiteraard mogelijk. Neem gerust contact met ons op via info@deltalimburg.nl of bel Helian van Lier, 06-17449713. 

Website maken
Wilt u uw onderneming of vereniging onder de aandacht brengen, maar beschikt u (nog) niet over een eigen website, dan kunnen wij deze voor u maken. Als u enkele voorbeelden hiervan wilt zien, dan is dat uiteraard mogelijk. Neem gerust contact met ons op via info@deltalimburg.nl of bel Helian van Lier, 06-17449713. 

Omdat we een internetplatform zijn, is het zeker ook voor adverteerders buiten onze regio interessant om bij ons te adverteren. Wij begrijpen dat het voor een adverteerder belangrijk is om te weten hoe groot het bereik van uw reclamecampagne is en daarover kunnen wij u op elk gewenst moment informeren (het aantal views én het aantal kliks)!  

Kortom, we gaan graag met u in gesprek over uw wensen.