img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

Adverteren

DeltaLimburg.nl is niet alleen een informatief (nieuws)platform voor Midden-Limburg, maar ook een professioneel media-productiebedrijf

Bezoek de website van
DeltaLimburg.nl Producties 


Live-streamen en registratie concert/uitvoering/evenement

We zijn gespecialiseerd in het registreren van muziek- en theateruitvoeringen en wij kunnen deze desgewenst ook live streamen. Ook hier is weer heel veel mogelijk. 

Enkele voorbeelden van evenementen die wij live hebben gestreamd: de diploma-uitreikingen op SG St. Ursula in Horn, ere-divisie tafeltenniswedstrijden Westa Wessem, verkiezingsdebatteneucharistievieringen Bisdom Roermondde installatie van de deken van Thorn, de Sjolefestasie 2020, het #Blieftoesfestival 2020, theatershow Tisjeboy Jay, de diploma-uitreikingen van Lyceum Schöndeln. Zie de pagina www.deltalimburg.nl/live, waar nog veel andere livestreams terug te zien zijn.

Daarnaast verzorgen we ook zeer regelmatig livestreams voor bedrijven en organisaties, die alleen zijn te volgen door genodigden of mensen die een toegangscode hebben ontvangen of aangevraagd. Zo verzorgen we de livestreams voor Bibliorura met bekende schrijvers, de opening van de Kinderboekenweek, livestreams van seminars voor de Ridderorde van het Heilig graf van Jeruzalem,  webinars van International Choral Festival Cantarode, ledenvergaderingen van verenigingen en stichtingen, examentheatervoorstellingen van Roercollege Schondeln in het ECI-theater in Roermond, conferenties van TEDx Roermond. theatervoorstellingen van de Bibliotheek, carnavalszittingen, sportwedstrijden en veel meer.

Live Webinar uitzending
 
DeltaLimburg.nl verzorgt voor bedrijven/organisaties de complete registratie en uitzending van een live-webinar. Kijkers volgen de uitzending online en kunnen direct reageren. Reacties kunnen (al dan niet gemodereerd) in beeld verschijnen en het is zelfs mogelijk om bezoekers anoniem te laten reageren op het webinar.
 
Het is ook mogelijk om deelnemers aan het webinar op afstand (vanuit het kantoor aan huis) deel te laten nemen aan het webinar. Zo kunnen diverse mensen op verschillende locaties een webinar houden, die door kijkers gevolgd kan worden en waarop ze kunnen reageren. 
 
Adverteren op www.deltalimburg.nl

Wilt u adverteren op www.deltalimburg.nl dan kan dat op verschillende manieren tegen aantrekkelijke tarieven. Op onze website ziet u diverse voorbeelden van bannerreclame die wordt doorgelinkt naar een artikel op www.deltalimburg.nl (advertorial) of naar eigen website/FB-pagina.

Bedrijfsfilm, promo of radiospot maken

Wij kunnen uw gehele mediacampagne voor u verzorgen, denk hierbij aan bijvoorbeeld:

- banners (met doorlink naar uw website of FB-pagina) /  radiospots / commercialsbedrijfsfilms  / instructiefilmpjes / enzovoorts, de mogelijkheden zijn legio. 

Het gemak voor u is, dat u slechts één aanspreekpunt heeft, wij doen de rest (natuurlijk altijd in goed overleg met u).  

Website bouwen

Wilt u uw onderneming of vereniging onder de aandacht brengen, maar beschikt u (nog) niet over een eigen website, dan kunnen wij deze voor u maken. Als u enkele voorbeelden hiervan wilt zien, dan is dat uiteraard mogelijk.  

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn onder andere Bibliotheek Bibliorura, City Management Roermond, gemeente Leudal, gemeente Roermond, Nationaal Indië Monument, Oppe Haes Aspergeboerderij, ROER College Schöndeln, SG Sint Ursula, Westrom, Stg. Sjtasiefestasie Remunj, Coöperatie Duurzaam Maasgouw en nog vele anderen. 

Natuurlijk zijn we ook u graag van dienst. Neem vrijblijvend eens contact met ons op via info@deltalimburg.nl 

Omdat wij een internetplatform zijn, is het zeker ook voor adverteerders buiten onze regio interessant om bij ons te adverteren. Wij begrijpen dat het voor een adverteerder belangrijk is om te weten hoe groot het bereik van uw reclamecampagne is en daarover kunnen wij u op elk gewenst moment informeren (het aantal views én het aantal kliks)!  

Kortom, we gaan graag met u in gesprek over uw wensen.