img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

Adverteren

Voor al uw advertenties én al uw mediaproducties

DeltaLimburg.nl is hét informatieve (nieuws)platform in Midden-Limburg. We richten ons vooral op culturele activiteiten in de regio, (sport)verenigingsnieuws, gemeentenieuws, bedrijvennieuws, burgerinitiatieven en projecten binnen het sociale domein.  

Adverteren
Wilt u adverteren op ons platform, dan kan dat op verschillende manieren tegen aantrekkelijke tarieven. U kunt zelf bepalen in welke gemeente of bij welk soort berichten uw advertentie zichtbaar is (bijv. alleen berichten over Roermond of Leudal of Maasgouw of Carnaval en natuurlijk is een combinatie daarvan ook mogelijk). 

Bedrijfsfilm, promo of radiospot maken
Wij kunnen uw gehele mediacampagne voor u verzorgen, denk hierbij aan bijvoorbeeld banners (met doorlink naar uw website of FB-pagina), radiospots, TV-commercials, bedrijfsfilms, instructiefilmpjes, wervingsfilmpjes, promo’s, alles is mogelijk. We werken samen met diverse professionals in deze branche. Het gemak voor u is, dat u slechts één aanspreekpunt heeft, wij doen de rest (natuurlijk altijd in goed overleg met u).  

Registratie van uw concert of uitvoering
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het registreren van muziek- en theateruitvoeringen en wij kunnen deze desgewenst ook live streamen. Ook hier is weer heel veel mogelijk.

Website maken
Wilt u uw onderneming of vereniging onder de aandacht brengen, maar beschikt u (nog) niet over een eigen website, dan kunnen wij deze voor u maken.

Omdat we een internetplatform zijn, is het zeker ook voor adverteerders buiten onze regio interessant om bij ons te adverteren. Wij begrijpen dat het voor een adverteerder belangrijk is om te weten hoe groot het bereik van uw reclamecampagne is en daarover kunnen wij u maandelijks informeren. 

Kortom, we gaan graag met u in gesprek over uw wensen.  

Stuur een mail naar info@deltalimburg.nl of neem telefonisch contact op met Helian van Lier via 06-17449713.