img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

Over ons

DeltaLimburg.nl is hét informatieve (nieuws)platform dat zich richt op Midden-Limburg, waarbij de focus ligt op de gemeenten Leudal, Maasgouw en Roermond. Met veel aandacht voor culturele activiteiten (schutterijen, carnaval, exposities enz.), (sport)verenigingsnieuws, gemeentenieuws, bedrijvennieuws, burgerinitiatieven, projecten binnen het sociale domein en gezondheid. 

Agendaberichten, nieuwsberichten, fotoreportages en videoreportages. Ons team is regelmatig op pad. Heb je een tip voor ons, neem dan gerust contact met ons op via info@deltalimburg.nl of stuur ons een chatbericht via onze FB-pagina.  

Livestreams

DeltaLimburg.nl verzorgt zeer regelmatig livestreams van uiteenlopende gebeurtenissen, waaronder kerkdiensten, diploma-uitreikingen, interviews, concerten, etc. Op de pagina www.deltalimburg.nl/live zijn deze vervolgens ook terug te zien. 

Live Webinar uitzending
 
DeltaLimburg.nl verzorgt voor bedrijven/organisaties de complete registratie en uitzending van een live-webinar. Kijkers volgen de uitzending online en kunnen direct reageren. Reacties kunnen (al dan niet gemodereerd) in beeld verschijnen en het is zelfs mogelijk om bezoekers anoniem te laten reageren op het webinar.
 
Het is ook mogelijk om deelnemers aan het webinar op afstand (vanuit het kantoor aan huis) deel te laten nemen aan het webinar. Zo kunnen diverse mensen op verschillende locaties een webinar houden, die door kijkers gevolgd kan worden en waarop ze kunnen reageren.

Eigen programma's  

DeltaLimburg.nl maakt ook eigen programma's, waaronder:

- de serie 'Kerstspecial Wessem' in samenwerking met verenigingen uit Wessem (december 2020)

- de serie 'Samen maken we Maasgouw' in samenwerking met de gemeente Maasgouw (december 2020)

- de serie 'Tolerantie ondanks bevlogen verleden' in opdracht van en in samenwerking met Stg. Monument van Verdraagzaamheid (oktober-november 2020)

- de serie 'Veteraan voor altijd' met Marjanne Wassink, in opdracht van en in samenwerking met NIM-Roermond (september 2020)

- de serie 'Maasgouw in de ban van corona' en 'In de ban van corona', waarin we de impact van het coronavirus in beeld hebben gebracht (voorjaar 2020)

- de serie 'Westa op weg naar de eredivisie' over Tafeltennisvereniging Westa in Wessem (september 2020). Vanwege de verscherpte coronamaatregelen in pauzestand. 

- de serie '75 jaar Bevrijding Maasgouw' met historicus Hugo Luijten (september 2019 -februari 2020)

- de serie 'Carnavalskriebels' met Carmen Linnartz (jaarlijks in carnavalsseizoen)  

Programma's van derden

Naast de eigen programma's kun je bij DeltaLimburg.nl ook kijken naar KERNgezond TV (maandagochtend tijdens het schooljaar), Villa Politica Roermond (regelmatig) en Axideo - Even stilstaan bij het evangelie (iedere zondagochtend en op Christelijke feestdagen).

Columns

We geven graag inspirerende mensen een podium op onze website en zijn trots dat ze hun passie via ons met jullie willen delen:  

- Van Natur(e) gezond met Robin - van Robin Seuren (elke twee weken op maandag) - sinds juni 2020

- Natuur(lijk) Leudal met Ron - van Ron Van Pol (1e van de maand) - sinds juni 2020

- Linda's Leestafel - van Linda Gielen (elke twee weken op donderdag) - sinds juni 2020

- Door de ogen van Brigitte - van Brigitte Gijsman (elk kwartaal) - sinds juli 2020

- Floris doet groen - van Floris Mokman (15e van de maand) - sinds juli 2020

- Emi's wereld - van Petra van Hees (elke dinsdag) - sinds augustus 2021

Vanaf juli 2020 kun je bij ons ook columns lezen die wij mogen overnemen:

- ... Aan het woord - van Hugo Luijten 

- Cursiefje - van pastoor-deken Wim Miltenburg (cluster Emmaus en dekenaat Thorn)  

Rubrieken

Daarnaast hebben we nog enkele rubrieken:

- Wandel/fietsroute van de week' - van mei t/m augustus elk weekend een mooie wandel- of fietsroute in onze eigen streek in het zonnetje (vanaf mei 2020)

- 'Juweeltje van de week' - elk weekend een andere kopfoto op FB van een bijzondere plek in Midden-Limburg met een stukje (achtergrond)informatie erbij (februari 2020 - april 2021).  

- 'In de lens' - de opvolger van ons 'juweeltje van de week' met elke zondag op onze FB-pagina een nieuwe kopfoto uit onze regio, aangevuld met een stukje (achtergrond)informatie (vanaf april 2021)

- 'Corona Dashboard' - dagelijks een actueel overzicht van de ziekenhuisopnames en positief geteste personen per gemeente in Midden-Limburg en de meest recente cijfers van het LZR en SJG Weert (september 2020 - juni 2021)  

DeltaLimburg.nl als mediaproducent  

Je kunt DeltaLimburg.nl ook inhuren voor de realisatie van professionele mediaproducties. Op onze pagina Adverteren is hierover alle informatie te vinden.  

Gepubliceerde videoreportages kopen

Het is mogelijk om door DeltaLimburg.nl gemaakte en op www.deltalimburg.nl gepubliceerde videoreportages over te nemen voor privégebruik. Publicatie op sociale media/website is niet toegestaan, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen. De kosten bedragen € 25 per reportage (exclusief BTW). Aanlevering gebeurt dan digitaal als .mp4 bestand. 

Livestreams op USB

Het is mogelijk om door DeltaLimburg.nl verzorgde livestreams over te nemen voor privégebruik. Publicatie op sociale media/website is niet toegestaan, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen. De livestream wordt dan nabewerkt voor USB. Kosten € 50 exclusief BTW.

Intellectuele eigendomsrechten

DeltaLimburg.nl is ten alle tijden de rechthebbende over het door haar gemaakte (beeld)materiaal, ongeacht of dit in opdracht is gemaakt of niet. Het (beeld)materiaal blijft eigendom van DeltaLimburg.nl, tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders is overeengekomen. Eventuele vermeldingen van het eigendom (zoals een watermerk) is niet noodzakelijk om aanspraak te kunnen maken op het auteursrecht.

Bij inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van Deltalimburg.nl, is Deltalimburg.nl gerechtigd, voor haar eigen rekening, in en buiten rechte maatregelen te nemen tot stopzetting van die inbreuk en tot verkrijging van schadevergoeding, voor zover de Auteurswet zulks aan DeltaLimburg.nl toestaat.   

Tip de redactie

Heb je informatie die je met ons wil delen, we horen het graag! We zijn altijd bereikbaar via e-mail (info@deltalimburg.nl), via onderstaande contactgegevens en via onze FB-pagina:

Ons team

Gerard van den Braak - camera/verslaggeving  

Pieter Cornelissen - camera/verslaggeving/productie/regie 

Helian van Lier - hoofdredacteur, h.vanlier@deltalimburg.nl

Leon van Lier - camera/verslaggeving/fotografie/productie, l.vanlier@deltalimburg.nl

Leontine van Lier - camera

Carmen Linnartz - verslaggeving/presentatie

Tim Vogels - camera/geluid/licht

Willemien Wertz - tekstredactie, w.wertz@deltalimburg.nl

 

Gevestigd te
Kerkstraat 9, 6088 EG  Roggel

KvK 77171683

BTW NL003171318B73