img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-3-2020 17:00

Het team van DeltaLimburg.nl - Carmen Linnartz

Het team van DeltaLimburg.nl bestaat uit een aantal zeer betrokken en gemotiveerde mensen, die met veel passie en energie reportages en programma's maken in Midden-Limburg. Soms alleen, soms in teamverband. DeltaLimburg.nl zou niet zijn wat het nu is, zonder hun tomeloze inzet. Ze stellen zich graag aan jullie voor!

img

Ik ben Carmen Linnartz, 50 jaar oud, getrouwd met Rick Swart en de trotse mamma van Anouk en Robin Swart. Ons gezin wordt compleet gemaakt met hondje Gizmo en de kittens Nala en Simba.

Sinds wanneer ben je betrokken bij DeltaLimburg.nl?

Meteen vanaf de oprichting in december 2018, toen Helian mij benaderde of ik misschien zin had om iets voor DeltaLimburg.nl te betekenen en daar heb ik volmondig ja op gezegd. Tot op heden heb ik daar geen spijt van.

Wat houden je werkzaamheden in?

Ik ben presentatrice voor Delta Limburg, voornamelijk rondom het carnavalsseizoen met het programma Carnavalskriebels samen met Leon van Lier. We reizen heel Midden-Limburg af om Prins(ess)en en Jeugdprins(ess)en in het zonnetje te zetten. En natuurlijk het programma Vastelaovend Same dat ik samen met Ralph Wolters presenteer, waar alle Prinsen en koninginnen van Roermond optreden. Maar daarnaast word ik ook vaak ingezet als verslaggeefster bij andere (nieuws)reportages. Ik ben zoals ze zeggen een duizendpoot, je kunt mij overal voor inzetten.

Sinds wanneer ben je werkzaam in de mediawereld?

Het presenteren zit mij in het bloed, ik doe het al meer dan 25 jaar en dat is blijkbaar opgevallen toen ze mij zo’n 10 jaar geleden vroegen om voor de lokale omroep iets te doen. Dat bleek al snel een schot in de roos, want ik werd in de hele regio ingezet voor zeer uiteenlopende reportages en evenementen. Zolang ik het kan combineren met mijn baan als Storemanager van een mega store blijf ik mij inzetten, want er is niks zo leuk dan mensen blij te maken met een mooie reportage. Mijn kracht zit in het inleven in mensen en wat de kijker graag wil zien en horen, dan krijg je de mooiste momenten vastgelegd op beeld.

Hoe bevalt het bij DeltaLimburg.nl?

Voor mij is belangrijk dat je wordt gewaardeerd, dat er wordt samengewerkt en dat er naar je wordt geluisterd. Dat je zelfstandig ideeën mag aandragen en dat iedereen met respect wordt behandeld. En dat is helemaal van toepassing op DeltaLimburg. Daarnaast krijg ik hier de mogelijkheid om zelf programmas te organiseren en mee te regisseren, wat ik absoluut met veel passie doe en waar veel mensen graag naar kijken. En als je dan van iedereen hoort: jullie zijn goed bezig met DeltaLimburg dan ben je toch wel trots dat je daar een klein steentje aan mag bijdragen.

Wellicht interessant