img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-2-2023 17:03

Sem Welters winnaar BSB Brachter Vastelaoves Finale 2023

Maasbracht - 24 februari 2023 - Op carnavalsdinsdag 21 februari is Sem Welters tijdens de BSB Brachter Vastelaoves Finale uitgeroepen tot de ‘PEX Hiej geit t Daak eraaf-vastelaovesvierder van het jaor'! De jury was unaniem in haar beslissing. Reactie Sem op de benoeming: “Vastelaovend vierse same, dus eigelik höbbe veer allemaol gewonne” (Carnaval vier je samen, dus eigenlijk hebben we allemaal gewonnen).

img

Jury unaniem

De jury was vooral onder de indruk van Sem's passie voor carnaval. Hij weet als geen ander hoe je een feestje moet vieren en staat bekend om zijn energieke en enthousiaste uitstraling tijdens de carnavalsperiode.

"Wij willen Sem dan ook van harte feliciteren met deze welverdiende titel en hopen dat hij nog vele jaren mag bijdragen aan de carnavalsviering in Maasbracht & Brachterbeek."
 
De prijs werd overhandigd door Richard Pex, de naamgever van de prijs.

PEX Hiej geit t Daak eraaf-vastelaovesvierder van het jaor 

De 'PEX Hiej geit t Daak eraaf-vastelaovesvierder van het jaor' is een initiatief van het Maasbrachter Vasteloaves Collectief. Samenwerking is waar het collectief voor staat en daarom bundelen de Maasbrachtse verenigingen CV Onger ’t Viaduct, MCV de Hoonder, JCV de Pölle, CG Sluishoek, Joekskapel Zonger Drank Geine Klank en Zaate Hermenie St. Lazerus hun krachten.

Foto PEX Hiej geit t Daak eraaf
240223/HvL

 

Wellicht interessant