img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-3-2023 10:30

Jelle Moris van Westa beleefde superzondag tegen TOGB

Wessem - 20 maart 2023 - Jelle Moris was zondagmiddag 19 maart voor VeerhuisWessem/Westa de man of the match in de thuiswedstrijd tegen Combilo TOGB. In zijn eerste wedstrijd won Moris na een gelijk opgaande strijd in vijf games van leeftijdgenoot Tim Gras. Maar klap op de vuurpijl van de middag werd de winst van Jelle Moris tegen de Nederlands kampioen van 2021 Michel de Boer. De wedstrijd kende een buitengewoon grillig verloop. 

img

Met 11-9, 3-11, 11-1, 11-13 en 11-9 was deze wedstrijd een spektakelstuk van jewelste met een heel close einde in het voordeel van de dolgelukkige Moris.

Omdat Arturs Reinholds simpel in drie games Tim Gras opzij zette, werd de eindstand aldus bepaald op 3-4 in het voordeel van de formatie uit Berkel en Rodenrijs.

De Let Aleksandrs Maskalonoks maakte zijn debuut voor VeerhuisWessem/Westa maar kwam niet tot scoren tegen de sterkhouders van de tegenstander Michel de Boer en Segun Toriola.

Met nog twee wedstrijden te gaan tegen resp. Klimaatgroep Stars 1 en De Boer Taverzo 2 wordt de komende weken de strijd in de onderste regionen van de ranglijst nog heel erg spannend.

De wedstrijd werd zoals altijd weer live gestreamd door DeltaLimburg.nl. De wedstrijd terugkijken kan hier. 

Foto Cor Segers
200323/HvL

Wellicht interessant