img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-3-2023 13:49

Ideeënwedstrijd 'Slag om Stevensweert 2023'

Stevensweert - 26 maart 2023 - Stichting Sint Rochus Stevensweert is op zoek naar creatieve ideeën van inwoners en andere belangstellenden om Stevensweert tijdens de Slag om Stevensweert op 15, 16 en 17 september nóg aantrekkelijker en gezelliger te maken. De beste inzendingen worden beloond met een geldbedrag om de plannen tot uitvoering te brengen. De uiterste datum voor het insturen van jouw/jullie idee is woensdag 31 mei, op zaterdag 1 juli volgt dan de bekendmaking van de beste ideeën. 

img

Hoe werkt het?

1. De wedstrijd staat open voor alle inwoners van Stevensweert en andere belangstellenden. Je kunt individueel of als groep deelnemen. Het is ook mogelijk om meerdere ideeën in te sturen. Door een e-mail te sturen naar de organisatie via info@slagomstevensweert.nl kan het idee kenbaar worden gemaakt.  

2. Creatieve ideeën: Inzendingen kunnen van alles zijn, van tentoonstellingen en theatervoorstellingen tot aankleden van straten binnen het projectgebied. Het doel is om Stevensweert op een creatieve manier in de schijnwerpers te zetten en de geschiedenis van de Slag om Stevensweert te vertellen en te laten beleven. Zolang het binnen het kader ‘’80 jarige oorlog’’ valt is veel mogelijk.

3. Beoordeling: Het beoordelingspanel zal alle ideeën beoordelen op basis van originaliteit, uitvoerbaarheid en impact op Stevensweert. De beste ideeën worden beloond met een bijdrage in de uitvoering van het idee.

4. De uiterste datum voor het insturen van jouw/jullie idee is 31 mei. De beste ideeën worden bekendgemaakt op 1 juli. De inzenders ontvangen separaat een e-mail.

"Wij kijken uit naar uw creatieve ideeën om Stevensweert nog mooier te maken!"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

260323/HvL

 

Wellicht interessant