img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-3-2023 11:52

Bibliocenter - Taalwandeling naar Het Breerpark in Maasbracht

Maasbracht - 28 maart 2023 - Bibliocenter organiseert op woensdag 12 april een taalwandeling naar Het Breerpark in Maasbracht. Je bent heerlijk in beweging, leert mensen kennen én je gaat ontdekken wat de haven zo bijzonder maakt. De wandeling vertrekt en eindigt bij de bibliotheek in de Spil in Maasbracht. De wandeling start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. 

img

Thema: Het Breerpark

Stichting Breerdeerkes heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark in Maasbracht door middel van het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren. De dieren zijn een mengeling van viervoeters: herten, alpaca, geiten en schapen, vogels: nandoe, emoe, kippen, kalkoenen, pauwen, parelhoenen, water- en siervogels; cavia's en Bijenvolken.

Tijdens de wandeling wordt een wandelkaart gebruikt. Deze wandelkaart bevat alle informatie om een goed gesprek te voeren en de verschillen tussen bijvoorbeeld de dieren te bespreken. Ook nodigt de kaart uit om elkaar vragen te stellen en meer over het onderwerp te weten te komen. De wandelkaart is in eenvoudige taal geschreven en bevat mooie gespreksoefeningen en begrippen voor uitbreiding van de woordenschat. 

Aanmelden niet nodig

Wil je mee wandelen? Je bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Start- en eindlocatie is bij de bibliotheek in De Spil in Maasbracht (Suikerdoossingel 49)

Op www.bibliocenter.nl/taal staat een overzicht van alle taalactiviteiten van Bibliocenter. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Bibliocenter
280323/HvL 

 

Wellicht interessant