img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-4-2023 11:11

Na zes jaar kermis terug van weggeweest in Heibloem

Heibloem - 20 april 2023 - Van zaterdag 6 mei tot en met maandag 8 mei kunnen jong én oud na zes jaar weer genieten van de kermis in Heibloem. Op het kermisterrein - parkeerplaats Heidegoud - staan dan diverse kermisattracties, die dankzij een financiële bijdrage van Coöperatie Zuidenwind ook nog eens goedkoper zullen zijn dan normaal. 's Avonds verzorgt café Heidegoud voor de oudere jeugd en volwassenen een feestelijk programma. 

img

Het Kermis Comité Heibloem heeft het volgende FB-bericht geplaatst:
 
"Beste inwoners,
 
Na 6 jaar zijn de attracties op de kermis terug van weggeweest!
 
Op zaterdag, zondag en maandag (6 t/m 8 mei) zullen er diverse attracties op het kermisterrein (parkeerplaats Heidegoud) staan voor zowel jong en oud. Denk hierbij aan de draaimolen, schiettent, draaibank, trampolinespringen etc.
 
De kermis is op zaterdag en zondag geopend vanaf 14.00 uur, en op maandag is de kermis geopend vanaf 12.00 uur. Het terras bij café Heidegoud is voor de ouders dan ook geopend.
 
Door een mooie bijdrage van Coöperatie Zuidenwind kunnen we de prijzen van de attracties een stuk lager houden dan normaal. Hiervoor willen wij Zuidenwind bedanken!!
 
Daarnaast verzorgt café Heidegoud ‘s avonds in de feesttent het vermaak voor de oudere jeugd en volwassenen met een vol programma.
 
Wij hopen dat deze nieuwe start een succes gaat worden, zodat we ook in de toekomst de kinderen kunnen vermaken met een complete kermis inclusief attracties.
 
Wij hopen jullie allemaal te zien op de kermis in Heibloem!!

Met vriendelijke groet,

Het Kermis Comité Heibloem"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Stockfoto  
200423/HvL 

Wellicht interessant