img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-5-2023 12:30

Repair Café opent deuren in Beegden

Beegden - 17 mei 2023 - Op zaterdag 3 juni wordt het Repair Café Beegden officieel geopend door burgemeester Stef Strous van de gemeente Maasgouw. Kapotte stofzuiger, defect koffiezetapparaat of haperend speelgoed? Uw spullen hoeven niet de prullenbak in, maar krijgen een tweede leven. Enthousiaste vrijwilligers met twee rechterhanden gaan samen met u kijken of het door u meegebrachte apparaat te repareren is. De reparaties zijn gratis, alleen de materiaalkosten zijn voor eigen rekening.

img

Programma

10.00 uur - officiële opening door burgemeester Stef Strous

10.00 - 13.00 uur - het Repair Café is open en ook is er dan een plantjesruilmarkt. Neem uw plantjes mee en ruil met een ander!

UPDATE 3 juni 2023 - DeltaLimburg.nl was bij de opening aanwezig en maakte deze videoreportage.

Repair Café Beegden

Het Repair Café is vanaf 3 juni elke eerste zaterdag van de maand open van 11.00 uur tot 13.00 uur in Gemeenschapshuis ’t Leuke, Leukenstraat 6 in Beegden.

Niet alles is te repareren, maar de kans is groot. En nog gratis ook! Al is een vrijwillige bijdrage natuurlijk altijd welkom. Alleen materiaalkosten zijn voor eigen rekening. 

Reparatiewerkplaats

Het Repair Café is een reparatiewerkplaats waar inwoners van Maasgouw terecht kunnen met kleine elektrische apparaten, speelgoed, kleine meubels, rollators, et cetera. Maar niet alleen voor kapotte apparaten kunt u hier terecht; ook voor het herstellen van kleding kunt u hier gerust binnenlopen. Een prachtig initiatief van vrijwilligers die hiervoor een financiële bijdrage ontvingen van de Gemeente Maasgouw en Kern met Pit. En sponsoring van Moduli Print B.V. en “Bie Smidje”.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

170523/HvL 

Wellicht interessant