img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-5-2023 14:51

Na 8 jaar weer Bondsschuttersfeest in Hunsel

Hunsel - 24 mei 2023 - Na 8 jaar is het weer zo ver. Schutterij St. Jacobus Hunsel mag weer een schuttersfeest organiseren. Op zondag 4 juni verwelkomt de Hunselse schutterij een twintigtal schutterijen uit de regio Weert. Maar dat is niet alles. Op vrijdagavond 2 juni zal de welbekende Janse Bagge Bend een spetterend optreden geven. Alle activiteiten vinden plaats in en om de feesttent aan de Kallestraat in Hunsel. Schutterij St. Jacobus Hunsel staat te popelen om jou te verwelkomen.  

img

Programma

Vrijdag 2 juni - Janse Bagge Bend

Deze muziekavond begint om 20.30 uur en is geschikt voor jong en oud. De Janse Bagge Bend staat garant voor een prachtige feestavond. 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts € 15 per stuk. Bestel ze via de website www.jacobushunsel.nl of haal ze bij Rijwielhandel Janssen in Hunsel.

UPDATE zaterdag 3 juni - er staat een uitgebreide fotoreportage op onze FB-pagina.

Zondag 4 juni: Bondsschuttersfeest

Op deze dag zullen de deelnemende schutterijen strijden om diverse prijzen tijdens de optocht en bij de schiet- en terreinwedstrijden. Een kleurrijke optocht trekt vanaf 14.00 uur door de straten van Hunsel. Het defilé wordt afgenomen op de Marculphusstraat. De terreinwedstrijden starten om 12:30 uur en de schietwedstrijden beginnen om 15.00 uur. 

De toegang tot het feestterrein en alle wedstrijden is gratis. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
240523/HvL  
 
 
 

Wellicht interessant