img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-5-2023 13:55

Lions Rolstoeltocht 2023 in Heythuysen

Heythuysen - 30 mei 2023 - Op woensdagavond 21 juni organiseert Atletiek Leudal de Rolstoeltocht 2023, dit jaar voor de 17e keer. Mochten de weersomstandigheden slecht zijn, dan kan er worden uitgeweken naar woensdag 28 juni. Er wordt gestart vanaf het plein bij Eetcafé De Tump in het centrum van Heythuysen en daar eindigt de tocht ook weer. UPDATE 21 juni 2023 - Kijk hier naar de sfeerimpressie die DeltaLimburg.nl maakte van deze 17e editie.

img

Programma

De start is om 18.00 uur vanaf het plein bij Eetcafé De Tump in het centrum van Heythuysen. Van daaruit gaat het naar de atletiekbaan op Sportpark Molenhoek, waar wordt gepauzeerd. Tijdens deze pauze wordt aan iedereen een hapje en drankje aangeboden. Evenals onderweg kan daar genoten worden van vrolijke muziek.

Na de pauze gaat de wandeling verder en eindigt uiteindelijk weer op het plein bij Eetcafé De Tump. Daar zal nog een korte afsluiting zijn.

Er kan bij vertrek en aankomst gebruik gemaakt worden van het invalidentoilet bij Eetcafé De Tump. Bij de pauzeplaats is een rolstoeltoegankelijk toilet. Er rijdt een busje mee met reserve rolstoelen en enkele handige mannen. Verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid op straat en ook is EHBO aanwezig. 

Aanmelden

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit mooie evenement, dan kunt u zich telefonisch aanmelden bij Els Lemmen. Tel. 0475-493765.

Woont u in een zorgcentrum, dan kunt u zich daar opgeven. De kosten zijn € 5 per deelnemer. Vrijwilligers wandelen gratis mee. Met een rollator meewandelen is niet mogelijk.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Atletiek Leudal
300523/HvL 
 

Wellicht interessant