img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-6-2023 11:15

Nieuwe muziekgroep 'Blaoswerk' in Neer

Neer - 17 juni 2023 - Blaoswerk! is een nieuwe blazersgroep van 16 enthousiaste muzikanten. Iedere vrijdagavond om 20.00 uur wordt er gerepeteerd in gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer. De muzikanten kiezen gezamenlijk de muziek die zij graag willen spelen en onder leiding van dirigent Bas Clabbers wordt in een ongedwongen sfeer gerepeteerd. Gezelligheid en plezier zijn daarbij erg belangrijk.  Interesse? Je bent van harte welkom om tijdens een repetitie vrijblijvend eens mee te spelen. 

img

Het eerste optreden was in december 2022 in kerstsfeer op het Kerkplein in Neer, en eind april werd opgetreden bij het evenement ‘Loeren bij de boeren’ in Neer.  En dat smaakte naar meer.

Op zondag 25 juni zal Blaoswerk! optreden tijdens Music & Friends in Gemeenschapshuis D’n Haammaeker te Neer, aanvang 10.30 uur.

De groep zoekt nog een drummer ter aanvulling en op termijn wellicht nog andere instrumentalisten, om een breed repertoire te kunnen spelen.

Blaoswerk! is onderdeel van Muziekplein waar ook Percussiegroep Zinvol Geweld, Overload Bigband en Music Home toe behoren. Muziekplein is een ontmoetingsplaats van muziekinitiatieven en muziekstijlen, van cultuur en tradities en geeft deze een eigentijds gezicht. Muziekplein is de vereniging voor iedereen die muziek wil maken. 

Meer informatie over Blaoswerk! is te vinden op de website muziekplein.eu.

Stockfoto
160623/HvL

Wellicht interessant