img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-7-2023 15:11

Gratis hulp van bespaarcoach voor inwoners Maasgouw

Maasgouw - 10 juli 2023 - Inwoners van de gemeente Maasgouw kunnen gratis de hulp inschakelen van energiecoach Edwin. Hij helpt u bij het verminderen van uw energiegebruik om zo geld te besparen. Ook inwoners die een energietoeslag krijgen of een laag inkomen hebben, kunnen zijn hulp inschakelen. Inwoners kunnen gratis een afspraak met hem maken en ontvangen dan ook nog een cadeaukaart van € 35,00, waarvan bijvoorbeeld Led-lampen kunnen worden gekocht.  

img

Hoe werkt het?

Voor een afspraak kunt u een e-mail sturen naar bespaarcoach@gemeentemaasgouw.nl. Of bel het algemene nummer 0475-852500 en vraag naar Edwin.

Energiecoach Edwin komt dan bij u langs en leg u gratis uit hoe u de energierekening kunt verlagen. Samen met u kijkt hij welke bespaarmogelijkheden er zijn en welke energiebesparende artikelen u daarvoor nodig heeft. Led-lampen zijn alvast een goed begin. Deze lampen zijn zuinig. Zo bent u straks minder geld kwijt aan elektriciteit. Ook bekijkt hij samen met u of bijvoorbeeld deurborstels, waterbespaarders of radiatorfolie een oplossing zijn. Ze worden allemaal gratis voor u geïnstalleerd!  

Meer weten?

Kijk dan op deze webpagina van de gemeente Maasgouw.

stockfoto
100723/HvL

 

 

 

Wellicht interessant