img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-7-2023 14:47

Jack Beijnsberger zwemt voor het Alzheimer Café Leudal

Leudal - 14 juli 2023 - De 6de editie van de Roermond City Swim vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 augustus en heeft dit jaar als thema "zwemmen tegen dementie". Jack Beijnsberger, zoon van Frits Beijnsberger die de initiatiefnemer was van Alzheimercafé Leudal, zwemt mee om geld op te halen voor dit Alzheimercafé, dat maandelijks bij Beek en Bos in Heythuysen wordt georganiseerd. Wilt u hem sponsoren ten behoeve van dit Alzheimercafé? Dat kan via deze webpagina van Roermond City Swim.  

img

Jack Beijnsberger: "Ik doe dit om mijn vader te gedenken die 3 jaar geleden aan een hersentumor is overleden. Hij was initiatiefnemer van het ACL(red: Alzheimercafé Leudal)."

Roermond City Swim 2023

De 6e editie vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 augustus 2023. Het evenement is dit jaar heel verrassend. Hoe? Dat kun je het beste beleven als je meedoet als deelnemer, vriendengroep, familie, sportvereniging, bedrijf, vrijwilliger, donateur of toeschouwer. Van Effeld (Duitsland) tot in Roermond kun je op zaterdag 26 augustus de hele dag zwemmen of als toeschouwer de deelnemers aanmoedigen.

Meer informatie over dit bijzondere jaarlijkse evenement is te vinden op Roermond City Swim 2023.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

140723/HvL

Wellicht interessant