img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-9-2023 15:50

Bond van Wapenbroeders - Herdenking Oude Kerkhof Roermond

Roermond - 16 september 2023 - Op zondag 8 oktober organiseert de bond van Wapenbroeders, afdeling Roermond en Venlo, de Herdenking Oude Kerkhof Roermond. ter nagedachtenis aan de gesneuvelde RAF- en RCAF-vliegtuigbemanningsleden, de overleden Roermondse verzetsmensen en de gesneuvelde Nederlandse militairen die tijdens de Tweede Wereldoorlog hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid en zijn begraven op de Oude Begraafplaats te Roermond. Iedereen is van harte welkom.

img

Het programma 

De ceremonie vindt plaats in de Kapel in 't Zand - ingang Heinsbergerweg 2 of ingang Parklaan 1 - in Roermond. Bij mooi weer zal de bloemlegging plaatsvinden op de Oude Begraafplaats (Oude Kerkhof), gelegen aan Weg langs het Kerkhof 1 in Roermond. Het kerkhof ligt op ca. 250 meter loopafstand vanaf de Kapel. Mocht het weer echter niet meewerken, dan worden de bloemen in de Kapel gelegd. Na de plechtigheid zal ervoor worden gezorgd dat de bloemen alsnog bij de graven worden geplaatst.

13.45 uur - Samenkomst van de gemeente bij de Kapel (Kapel in 't Zand)

14.00 uur - Aanvang van de herdenkingsceremonie

Wilt u graag een krans of bloemen leggen, neem dan contact op met het secretariaat per e-mail via bvw.afd.roermond@gmail.com of telefonisch via 06-52062326.

M.J. (Martin) Hasebos, Luitenant-Kolonel bd GNKD: "We hopen dat u deze speciale herdenkingsceremonie met ons wilt bijwonen en samen willen we stilstaan bij dierbaren die we missen."

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Bond van Wapenbroeders, afd Roermond en Venlo
150923/HvL 

Wellicht interessant