img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-9-2023 16:54

Walk&Talk voor werkzoekenden - Leo Loopbaan

Weert - 27 september 2023 - Ben jij werkzoekend? Dan is de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter wellicht iets voor jou, ook als je geen lid bent van de bibliotheek! Leo Loopbaan helpt je stappen te zetten in jouw loopbaan. Je wordt geholpen een perfecte werk-match te vinden, waarbij jouw eigen regie voorop staat. Benieuwd? Kom dan naar Bibliocenter Weert op maandag 16 oktober.  

img

Leo Loopbaan

Leo Loopbaan is een gezamenlijk initiatief van diverse organisaties, waaronder de Provincie Limburg, onderwijsinstellingen, werkgeversvertegenwoordigingen, UWV en Arbeidsmarktregio’s.  En wat dit initiatief zo bijzonder maakt, is dat het toegankelijk is voor iedereen in Limburg.  Of je nu aan het begin van je carrière staat, middenin een verandering zit of al vele jaren werkervaring hebt: Leo Loopbaan staat voor je klaar. Het biedt een scala aan mogelijkheden om actief bezig te zijn met jouw mogelijkheden, met concrete ondersteuning zoals coaching, workshops, testen, cv-checks, loopbaan-APK, en hulp bij het maken en beheren van jouw eigen E-portfolio. 

Wat is een Walk&Talk?

Walk & Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar werk. Deelnemers kunnen er nieuwe ideeën en energie opdoen voor hun zoektocht naar werk, maar krijgen ook praktische tips van inspirerende gastsprekers en kunnen leren van de ervaringen van mededeelnemers. Walk & Talk is een ontmoetingsplek waar werkzoekenden elkaar kunnen treffen, kunnen netwerken en kennis en ervaringen kunnen delen.  

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke maand plaats. De bijeenkomsten hebben elke keer een ander thema.  

Praktische informatie

wanneer - maandag 16 oktober 2023, van 9.30 tot 11.30 uur

waar - Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert  

deelname - gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek

aanmelden - dat kan via deze webpagina van Bibliocenter

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

270923/HvL

 

Wellicht interessant