img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-10-2023 15:41

Wandeltip - Natuurwandeling vanuit Ell

Ell - 15 oktober 2023 - Voor de 23e keer organiseren de wandelvrienden van Bach S.V. op zondag 29 oktober weer prachtige natuurwandelingen door de Ellerhei, Heijkersbroek en de Krang. Jaarlijks genieten honderden wandelaars van een mooie wandeling, waarbij men kan kiezen uit vier verschillende afstanden. Er zijn goed verzorgde rustposten ingericht waar de deelnemers kunnen genieten van zelfgemaakte erwtensoep, Limburgse vlaai en balkenbrij.

img

Startlocatie

Voor deze wandeling kunnen wandelaars zich inschrijven bij het Eetcafé ‘De Prairie’ (Sebastiaanstraat 51) in Ell. Er is geen mogelijkheid tot online inschrijven. 

Vier afstanden

Wandelaars kunnen kiezen uit vier verschillende afstanden en de goed gemarkeerde routes voeren al snel naar het buitengebied van Ell, langs akkers en de meanderende Tungelroyse beek richting Ellerschans en door de natuurgebieden Ellerhei, Heijkersbroek en De Krang. Op de twee rustposten Hoeve Lieshout en Ingelshof is het goed vertoeven met een hapje en een drankje. Wandelaars kunnen kiezen uit vier afstanden:

9 km - starten tussen 8.00 en 14.00 uur
14 km - starten tussen 8.00 en 13.00 uur
21 km - starten tussen 8.00 en 12.00 uur
25 km - starten tussen 8.00 en 12.00 uur

De verschillende routes worden duidelijk aangegeven met lint, pijlen en splitsingsborden voor de verschillende routes. Bij de startlocatie en rustposten hangen de route-overzichtskaarten voor de verschillende afstanden.

Deelname

Inschrijfgeld bedraagt € 3,50, te voldoen aan de kassa op de startlocatie. Kinderen tot 12 jaar gratis. Korting € 1,00 voor leden van de KWBN (Koninklijke WandelBond Nederland) op vertoon van lidmaatschapsbewijs.

Bij de start en rustlocaties kun je alleen contant betalen!

Contactgegevens organisatie

Bach S.V., per e-mail via wandelen@bachsv.nl of telefonisch via 06-55874850.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!  

Stockfoto
151023/HvL

Wellicht interessant