img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-10-2023 10:30

Grensoverschrijdende Museummaand in Venlo, Krefeld, Roermond en Mönchengladbach

Roermond/Venlo - 31 oktober 2023 - Een maand lang toegang tot dertien musea in Nederland en Duitsland met één ticket! De partnersteden Venlo en Krefeld én Roermond en Mönchengladbach slaan de handen ineen en laten je van 10 november tot en met 10 december kennismaken met het culturele aanbod in jouw buurt en over de grens. Op zaterdag 11 en zondag 12 november is de aftrap en rijden er gratis bussen tussen Venlo en Krefeld en tussen Roermond en Mönchengladbach.  

img

Aftrap / Kick-off

De Museummaand gaat van start in het weekend van 11 en 12 november. In dat weekend rijden er gratis bussen tussen Venlo en Krefeld en tussen Roermond en Mönchengladbach. Per bus geldt een maximum aantal deelnemers.

Wil je erbij zijn?

Op deze webpagina van Limburgs Museum staat een overzicht van alle bussen en vertrektijden. Hier staat ook hoe je je moet aanmelden voor een gratis busrit.

Wat houdt dit in?

Tijdens de Museummaand bieden alle dertien deelnemende musea in Nederland en Duitsland een gezamenlijk museumticket aan. Je koopt het ticket, vanaf donderdag 2 november, voor slechts € 25 bij één van de deelnemende musea. Het geeft je de hele maand lang toegang tot alle dertien locaties.  

De deelnemende musea  

De Museummaand wordt mogelijk gemaakt door het Interreg Programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie (EU) en de programmapartners.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Bron Limburgs Museum/ foto Cuypershuis 
311023/HvL

 

Wellicht interessant