img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-11-2023 17:17

Carnavalskriebels op de Remunjse Vastelaovesmert

Roermond - 6 november 2023 - Met nog maar zes dagen te gaan voordat Carnavalsseizoen 2024 op de 11e van de 11e losbarst, organiseerde Vastelaovesvereineging De Kaketoes op zondag 5 november  de Remunjse Vastelaovesmert in gemeenschapshuis 't Sjoolpaad in Roermond. Er was een groot aantal standhouders aanwezig met een breed assortiment aan carnavalsartikelen. Iedereen kon zijn waar aanbieden op de Remunsje Vastelaovesmert en van die mogelijkheid werd enthousiast gebruik gemaakt.   

De vele bezoekers konden er terecht voor pruiken, pakken, vlechten, accessoires enzovoorts. Er waren veel  standhouders, die zich in hun vrije tijd bezighouden met het maken van bijvoorbeeld hoedjes, pruiken en accessoires, waarmee je uniek voor de dag kunt komen tijdens het carnaval. Maar ook schmink en glitters  mét uitleg over hoe je die aan moet brengen, waren er te vinden.

Heb je op de Remunsje Vastelaovesmert niet gevonden wat je zocht of wil je nog wat uitleg over schmink dan kun je natuurlijk altijd nog naar een grote carnavalswinkel in onze regio deze week.

Foto en reportage Gerard v.d. Braak/verslag Carmen Linnartz|DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant