img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-11-2023 15:39

Werkleercentrum PSW Herten opent de deuren voor Werken bij PSW Café

Herten - 16 november 2023 - Werken in de zorg is enorm dankbaar, leuk en gevarieerd werk en biedt meer mogelijkheden dan veel mensen denken. Om geïnteresseerden, ook zonder zorgachtergrond, kennis te laten maken met werken in de zorg, organiseert PSW op woensdag 6 december een laagdrempelig inloopmoment tijdens het eerste Werken bij PSW Café in Herten. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden voor het nloopmoment hoeft niet. 

PSW locaties 

In de regio Roermond heeft PSW verschillende locaties, midden in de wijk. Dit betreft onder meer Werkleercentrum PSW Herten waar cliënten llcht industrieel werk, computerwerk en horeca- en cateringwerk doen. Ook heeft PSW diverse woonbegleidingscentra waaronder enkele in Roermond, maar ook in Herten, Melick en Posterholt. Tijdens het eerste Werken bij PSW Café op 6 december is het mogelijk om sfeer te proeven en vragen te stellen over werken bij PSW.

Werken bij PSW Café

Tijdens het inloopmoment, gericht op kennismaking met potentiële nieuwe medewerkers, is het mogelijk om alles te weten te komen over werken in de zorg. Cliënten ontvangen je met koffie/thee en een heerlijke zelfgebakken lekkernij en leiden je rond op de locatie. Medewerkers van PSW beantwoorden al je vragen over PSW en werken in de gehandicaptenzorg. Ook de teamleiders van de PSW woonlocaties zijn aanwezig om te vertellen over werken binnen een woonbegeleidingscentrum.  

Over PSW

PSW zet zich al ruim 65 jaar in voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking of ondersteuningsvraag zodat zij op hun eigen wijze hun leven kunnen inrichten. Dat doet ze middels begeleiding en ondersteuning bij dagbesteding, werk, onderwijs, vrije tijd én wonen.

Praktische informatie

wanneer - woensdag 6 december 2023, van 15.00 tot 17.00 uur

waar - Werkleercentrum PSW Herten, Charles de Gaullestraat 21 in Herten

aanmelden - is niet nodig

meer informatie - zie de website psw.nl/werkenbijpswcafe

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

161123/HvL

 

Wellicht interessant