img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-11-2023 12:19

Inschrijving Midde Limburgs Leedjes Festival van start

Midden-Limburg - 17 november 2023 - Vanaf vandaag, vrijdag 17 november, is de inschrijving geopend voor het Midde Limburgs Leedjes Festival (MLLF). De grote finale is op vrijdag 5 januari in Beegden. Het MLLF biedt een podium voor Midde Limburgse nieuwe Vastelaoves-leedjes. Inschrijven kan tot dinsdag 12 december om 21.11 uur. Een vakjury zal hierna  beoordelen, welke liedjes (maximaal 22 liedjes) naar de finale gaan in Beegden. De laatste editie werd gewonnen door Raoj 'ns uit Neer.

img

Inschrijven

Gedetailleerde informatie over de inschrijvingsprocedure en het reglement van deelname is beschikbaar op de officiële website van het festival mllf.jouwweb.nl

"Traditiegetrouw belooft het een gezellige en leuke aftrap van het seizoen in 2024  te worden", aldus de organisatoren VV De Jokers en het Comité Midde Limburgs Leedjes Festival. Zij nodigen iedereen dan ook alvast uit om deel te nemen aan de finale in Beegden en wensen alle deelnemers succes met de voorbereidingen. 

Grote finale

De finale zal plaatsvinden op vrijdagavond 5 januari 2024 in Beegden, in samenwerking met vastelaovesvereniging “Stichting de Jokers” uit Beegden en het Comité Midde Limburgs Leedjes Festival. Het evenement zal gehouden worden in Gemeenschapshuis 't Leuke in Beegden.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

171123/HvL


  

Wellicht interessant