img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-11-2023 21:05

Koninklijke Erepenning voor fanfare Ellona uit Ell

Ell - 25 november 2023 - Op zaterdag 25 november is aan fanfare Ellona uit Ell de Koninklijke Erepenning met bijbehorende oorkonde uitgereikt. Dit bij gelegenheid van de viering van het 100-jarig bestaansfeest van de fanfare. De versierselen werden uitgereikt door burgemeester Désirée Schmalschläger van de gemeente Leudal.

In het kroonjaar zijn tal van activiteiten georganiseerd, waarmee Fanfare Ellona deze mijlpaal onder de aandacht heeft gebracht. Zo heeft er in juni het succesvol promsconcert “Something Ells” plaatsgevonden en wordt het jubileumjaar afgesloten met een prachtig slotconcert.

De toekenning van de Koninklijke Erepenning is een mooie erkenning voor de toewijding en al het werk van zowel huidige- als voormalige leden van fanfare Ellona aan en voor deze vereniging. 

Koninklijke Erepenning

De Koninklijke Erepenning is een ereteken dat kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen of instellingen dan wel aan sportverenigingen. Het symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor bijzondere verdiensten van de ontvanger.

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
251123/HvL
 

Wellicht interessant