img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-12-2023 15:16

Kaartverkoop finale KVL 2024 van start op 1 januari

Heel - 9 december 2023 - Op maandag 1 januari, om 11.00 uur, gaat de kaartverkoop van start voor het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL). Enkel en alleen online! Dit spraakmakende evenement belooft op zondagmiddag 28 januari plaats te vinden in het sfeervolle Cultureel Centrum Don Bosco te Heel. Dit jaar zullen 11 getalenteerde finalisten strijden om de ereplaatsen tijdens de 23ste editie van het KVL. Wees er snel bij, want op = op. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

img

Het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met Vastelaoves Vereniging de Gangmaekers, Cultureel Centrum Don Bosco, L11 alaaf, Buro Tint en Marlstone  Music. De kaartverkoop is enkel en alleen online via de website  kvl-limburg.nl, waar de kaarten beschikbaar zullen zijn tegen een tarief van € 11,00 voor volwassenen (17+) en € 5,00 voor de jeugd (van 1 t/m 16 jaar).

Belangrijk om te vermelden is dat het aantal beschikbare kaarten beperkt is, en er geen mogelijkheid is tot reservering. Vol = vol!

"Wij nodigen alle 'vastelaovesliefhebbers' van harte uit om deel te nemen aan dit kleurrijke spektakel in Heel. Mis het niet en verzeker uzelf tijdig van toegang tot het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival," aldus de organisatie. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

091223/HvL

 

 

Wellicht interessant