img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-12-2023 12:29

D'n Uul - 'In de Sjpegeltent' in Roermond

Roermond - 18 december 2023 - Van vrijdag 26 januari tot en met zondag 28 januari organiseert D'n uul de tweede editie van 'In de Sjpegeltent' in Roermond. In dezelfde ambiance, stijl en sfeer als tijdens de eerste editie vorig jaar in een prachtige spiegeltent, maar dit jaar met drie in plaats van twee dagen boordevol Vastelaovesbeleving. De Sjtadsprinselikke receptie, ’t Prinsebal, ’t Matinee en  de nieuwe  aanvulling op vrijdagavond; ’t Bedrievebal.

Het decor is een luxueuze spiegeltent in het Akcros park in Roermond. Een grote ronde kiosktent met een heuse danssalon met houten vloer, prachtig rood velours doek en facetgeslepen spiegels. Op vrijdag 26 januari start het weekend met ‘t Bedrievebal, op zaterdag 27 januari in de middag de “Sjtadsprinselike resepsie” gevolgd in de avond met een spetterend feest; ’t Prinsebal en zondagmiddag 28 januari wordt het weekend afgesloten met ’t Matinee. ’t Matinee is een unieke gemengde zitting voor dames en heren in gala naar het voorbeeld van de grote bekende zittingen in Köln, .

vrijdag 26 januari 2024 - ’t Bedrievebal

Op vrijdagavond  iets geheel nieuws in de Sjpegeltent. Een volledig verzorgde feestavond voor zakelijke partners en bedrijven met hun medewerkers en/of zakelijke relaties. De organisatie verzorgt het feest en u viert dit met uw hele bedrijfsteam voor een all-in prijs per persoon.  

zaterdag 27 januari 2024 - Sjtadsprinselike resepsie en ‘t Prinsebal

Op zaterdag 27 januari s middags de receptie van de Sjtadsprins en aansluitend ‘s avonds ’t Prinsebal voor iedereen die van Vastelaovend houdt. De organisatie belooft ook dit jaar weer een topavond én de toegang is gratis.

zondag 28 januari 2024 - ’t Matinee

Op zondagmiddag 28 januari ’t Matinee voor dames én heren in gala. Dit jaar wordt 1 plus 1 bij D’n Uul drie… want het bekende Roermond sterrenrestaurantONE gaat samen met haar zusje Bistro TWO het eten voor de hele middag verzorgen.  

Meer informatie en kaarten

Voor meer informatie en kaarten voor ’t Bedrievebal en ’t Matinee kijk op www.indesjpegeltent.nl, stuur een e-mail naar info@dn-uul.nl of sponsor@dn-uul.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto’s Kim Fotografeert
181223/HvL

Wellicht interessant