img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-5-2019 13:30

Publieksdag 'Natuurlijk! Roermond'

Roermond - Wat is er in de gemeente Roermond te beleven op het gebied van groen, natuur en water? Op zondag 19 mei 2019 kan men dat ontdekken tijdens het evenement “Natuurlijk!Roermond”. Een nieuw, gratis evenement met activiteiten in de hele gemeente Roermond onder het motto: "zien, doen en beleven”.

Op initiatief van het Roermonds Natuur- en Milieu Overleg (RNMO) hebben de gemeente Roermond, Waterschap Limburg en tal van organisaties en verenigingen de koppen bij elkaar gestoken om een natuurlijk evenement voor jong en oud te organiseren. Door de hele gemeente zijn er activiteiten, waarbij het natuurlijke deel van Roermond in beeld wordt gebracht. Deze dag staat in het teken van zien, doen en beleven: Alle zintuigen worden geprikkeld.

De activiteiten tijdens deze publieksdag vinden op verschillende tijden en meerdere locaties binnen de gemeente plaats met als middelpunt het Natuurplein aan de Achilleslaan in Roermond (op het parkeerterrein voor zwembad De Roerdomp).

In Swalmen kan men meewandelen met een schaapskudde, in Asselt kan men kennismaken met natuurvriendelijk en duurzaam tuinieren en in Roermond kan met de Beatrixhoeve bezoeken. Dit zijn maar enkele van de vele georganiseerde activiteiten. Meer informatie over alle activiteiten in de flyer, in te zien via deze link.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tal van organisaties en verenigingen.  

Locaties: divers, zie hierboven

Datum en tijd: zondag 19 mei 2019, van 10 tot 16 uur

Deelname is gratis.

 

Wellicht interessant