img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-1-2024 18:09

Vastelaoves Villaasj organiseert prijsvraag

Maasniel - 10 januari 2024 - Een echt vastelaoves ontbijtpakket en 22 consumptiebonnen. Dat is te winnen bij een prijsvraag die uitgeschreven is door de Vastelaoves Villaasj. De winnaar is de meeste origineelste inzending op de vraag De perfecte Villaasj voor mij is……?  Iedereen kan meedoen aan de prijsvraag. De prijsuitreiking is op zondag 28 januari. Het vastelaoves-familiefestival Vastelaoves Villaasj vindt plaats op zondag 11 februari in Maasniel.

img

Meedoen

Aan de prijsvraag kan iedereen meedoen via een formulier op de website vastelaovesvillaasj.nl

Prijsuitreiking 

De prijsuitreiking is op zondag 28 januari tussen 11.11 en 13.11 uur. De deelnemers worden opgeroepen om op dat tijdstip thuis te blijven want de Vastelaoves-karavaan kan dan zo maar voor de deur staan met het ontbijtpakket. De bonnen krijgt de prijswinnaar uitgereikt op de Villaasj zelf, op vastelaoves-zondag 11 februari. 

Vastelaoves Villaasj

De Vastelaoves Villaasj is hét vastelaoves-familie-festival in Limburg. Het hart van het Roermondse Maasniel wordt op vastelaoves-zondag omgetoverd tot een heus vastelaoves-dorp. Dit jaar met een Venetiaans tintje en weer een heel gevarieerd programma. Geen grote namen, maar met artiesten die de kleinkunst van de vastelaovend vertolken. Het festival is er voor jong en oud. Kinderen kunnen er lekker vrij rondlopen en ervaren wat de vastelaovend is. Gewoon lekker klassjeneren, zingen of sjoenkelen. Inmiddels weten steeds meer vastelaoves-liefhebbers de Villaasj te vinden. De entree is gratis en het festival begint op zondag 11 februari om 14.11 uur.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

100124/HvL

Wellicht interessant