img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-1-2024 16:50

Dean I Adams, Sjtadsjeugprins van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul Remunj

Roermond - 14 januari 2024 - Op zondag 14 januari is tijdens de ‘Middaag van de Nuje Sjtadsjeugprins’, Dean Adams als Sjtadsjeugprins van Remunj en Jeugprins van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul gepresenteerd door illusionist Nigel Otermans en Vorst Dirk I. Dit vond plaats in de Oranjerie in Roermond. Dean I is de de 57e Sjtadsjeugprins van Remunj en Jeugdprins van D'n Uul en wordt bijgestaan door zijn adjudanten Mees Wagemans en Ada Yarimbay.

img

Dean Adams

Dean I is in Roermond geboren op 2 augustus 2012, is de zoon van aad Sjtadsprins (2017) Marnix I Adams en Sylvia Lensvelt en heeft een zus Zoë. Dean I gaat met adjudant Ada naar basisschool De Stenen Brug en samen met adjudant Mees voetbalt hij bij SHH in JO 12-1.
 
Ziene Dorslöstige Hoogheid Dean I regeert onder zijn lijfspreuk ‘Vastelaovestied is Dean tied’ en gaat zo samen met zijn adjudanten Mees en Ada de Uulejeugd en de Roermondse jeugd voor tijdens de Vastelaovend 2024.

D’n Uul brengt in 2024 de Vastelaovend naar de Vastelaovesvierders onder het jaormotto ‘Nog eine en dan…’. D’n Uul verwijst met dit jaormotto al naar 2025 waarin zij haar 8x11 jubileum viert.

Foto: dn Uul
140124/HvL

Wellicht interessant