img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-1-2024 15:58

Nieuw steunpunt Belastingdienst in stadskantoor Roermond

Roermond - 26 januari 2024 - De Belastingdienst heeft op vrijdag 26 januari in het stadskantoor Roermond een nieuw steunpunt geopend. Elke dinsdag bieden medewerkers van de Belastingdienst hier gratis hulp aan inwoners met vragen over belastingen, toeslagen en invorderingen. Met dit nieuwe steunpunt vergroot de Belastingdienst de bereikbaarheid voor inwoners uit de regio Roermond.  

img

Het nieuwe steunpunt werd geopend door wethouder Marianne Smitsmans van de gemeente Roermond (Sociale zaken, Armoedebeleid & Schuldhulpverlening) en unitdirecteur Dienstverlening Bjorn Meijer van de Belastingdienst.

Gezamenlijk bereikbaar

Wethouder Marianne Smitsmans verwelkomt het nieuwe steunpunt in Roermond: “Het steunpunt van de Belastingdienst is een welkome aanvulling op de service die wij bieden in ons stadskantoor. Voor sommige inwoners is het prettiger om persoonlijk door iemand gezien en geholpen te worden. Daarom zijn we blij met de opening van dit steunpunt in Roermond. Wij staan dicht bij, of zelfs naast onze inwoners. Het is mooi dat de Belastingdienst zich in het stadskantoor aansluit bij onze huidige dienstverlening.”

Rustig de tijd

Bjorn Meijer sprak een ambitie uit voor het steunpunt in het stadskantoor. "Belastingzaken kunnen voor mensen soms ingewikkeld zijn. Dan is het prettig dat je in een persoonlijk gesprek elkaar recht in de ogen kunt kijken voor vragen over belastingen, toeslagen of een betalingsregeling. Dus maak daarvoor een afspraak bij dit nieuwe Roermondse steunpunt. Onze medewerkers nemen rustig de tijd om alle vragen te beantwoorden. Inwoners zullen snel hun weg vinden naar het steunpunt voor persoonlijke hulp.”

Maak een gratis afspraak

Wilt u gratis hulp bij belastingzaken of toeslagen? Maak dan een afspraak bij het steunpunt in het stadskantoor Roermond (dinsdag van 09.00 tot 16.00 uur). Dit kan online op belastingdienst.nl/contact of via de BelastingTelefoon (0800 - 0543). Of maak een gratis afspraak om te videobellen met de Belastingdienst voor hulp bij belastingzaken.

Foto: Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
260124/HvL

Wellicht interessant