img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-3-2024 17:32

Benefietavond ten behoeve van restauratie Sint-Servaaskapel Nunhem

Nunhem - 4 maart 2024 - Op zaterdag 13 april wordt bij Hotel Café Houben in Nunhem een Benefietavond georganiseerd ten behoeve van de restauratie van de Sint-Servaaskapel. Een avondvullend programma met een 5-gangen diner, inclusief drank en en met passende live muziek. De helft van de toegangsprijs voor deze benefietavond gaat rechtstreeks naar het restauratiefonds van de kapel. De kaartverkoop sluit op zaterdag 6 april. Wees er snel bij, want op = op. 

img

"Stel je een onvergetelijke avond voor, genieten van een unieke sfeer, live muziek en tongstrelende gerechten, omringd door mensen die allen hetzelfde doel nastreven: het ondersteunen van de restauratie van de Servaaskapel."

“Same väör oos Kepèl” heeft al diverse activiteiten georganiseerd en zal tot december 2024 activiteiten blijven organiseren om zoveel mogelijk gelden bij elkaar te krijgen voor de restauratie van de Sint-Servaaskapel

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 13 april 2024, aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

waar - Hotel Café Houben, Kerkstraat 19, Nunhem

kaarten - € 100,00 (waarvan € 50,00 bestemd is voor het restauratiefonds van de Sint-Servaaskapel)

kaartverkoop - Kaarten zijn te koop bij Hotel Café Houben, de Huiskamer van het Leudal, Kerkstraat 19 in Nunhem en bij Hendriks & Nijssen, De Pastorij 4 in Haelen. De kaartverkoop sluit op 6 april.

online kaarten bestellen - stuur een mail naar servaaskapel@nunhem.nl onder vermelding van naam, e-mailadres, dieetwensen, aantal kaarten en telefoonnummer (optioneel). De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Als er nog plaats is krijgt u een mail met de instructies voor de betaling. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
040324/HvL

Wellicht interessant