img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-3-2024 17:00

Gemeente Leudal verkoopt bouwkavel in Neer

Neer - 11 maart 2024 - De gemeente Leudal verkoopt bouwgrond. Het gaat om een perceel gelegen in Neer aan Ulensvaaren, naast huisnummer 21 (zie foto). In het omgevingsplan is deze bouwkavel bestemd voor de bouw van één levensloopbestendige eengezinswoning. Het perceel heeft een oppervlakte van circa 325 m2 (kadastraal nog in te meten). Belangstellenden kunnen tot vrijdag 12 april, 12.00 uur een bod uitbrengen volgens onderstaande procedure.

img

Procedure

Geïnteresseerden kunnen een biedingsformulier vragen bij de gemeente Leudal (zie hieronder) en daarop het bod invullen. Alleen biedingen van natuurlijke personen worden geaccepteerd. De termijn voor het uitbrengen van een bod loopt tot en met 12 april, 12.00 uur.

Verkoop geschiedt aan de kandidaat met het hoogste bod. Hiertoe wordt een koopovereenkomst gesloten. Er geldt een minimum prijs van € 47.775 exclusief BTW.

Op 15 april om 10.00 uur worden de ontvangen biedingen door de notaris in zijn kantoor aan de Dorpstraat 18, 6093 EC Heythuysen geopend. De bieders kunnen hierbij aanwezig zijn.

Met de kandidaat met het hoogste bod wordt een koopovereenkomst gesloten. Daarin zijn nadere regels (onder meer een zelfbewoningsplicht) en (ontbindende) voorwaarden omtrent de verkoop opgenomen.

Interesse of meer informatie

Heeft u interesse in dit perceel en wilt u meer weten over de procedure of meer informatie over het perceel ontvangen, neem dan contact op met de heer Richard Custers van de gemeente Leudal via 0475-859000 of r.custers@leudal.nl.  

Een bod uitbrengen kan door het bij de heer Richard Custers op te vragen biedingsformulier in te vullen en in een gesloten envelop af te geven bij de receptie van notariskantoor Van Hecke Houben Notarissen, Dorpstraat 18, 6093 EC Heythuysen, uiterlijk op 12 april om 12.00 uur. Vermeld op de envelop: “bod Ulensvaaren 21 NABIJ te Neer”

Luchtfoto: gemeente Leudal
110324/HvL

Wellicht interessant