img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-3-2024 11:56

Koningsweekend in hartje Roermond met 'Roermond Live'

Roermond - 15 maart 2024 - In het Koningsweekend van vrijdag 26 tot en met zondag 28 april is de binnenstad van Roermond het decor van het muziekevenement "Roermond Live". Drie dagen lang staat de stad bol van live muziek, gezelligheid en een feestelijke ambiance. Elke generatie kan op eigen wijze genieten met familie, vrienden en bekenden. De hoofdlocaties zijn Markt, Munsterplein, Kloosterwandplein, Stationsplein, Paradies en ECI-Cultuurfabriek. De pleinen zijn gratis toegankelijk. 

img

Line Up

Roermond Live brengt een gevarieerde line-up met vele bekende artiesten met als topact de populaire band Rowwen Hèze, maar ook jazz- en latin sound zullen niet ontbreken. 

Ambiance

Op de terrassen van de horecagelegenheden in de binnenstad kunt u genieten van een divers culinair aanbod met direct zicht op de aanwezige podia. Roermond Live zorgt voor kleurrijke aankleding en speciale activiteiten.

Locaties

De hoofdlocaties van Roermond Live 2024 zijn de Markt, het Munsterplein, het Kloosterwandplein,  het Stationsplein, 't Paradies en ECI-Cultuurfabriek. De overige horecagelegenheden in de binnenstad sluiten aan met eigen programma’s.

Ambitie

Roermond Live heeft de ambitie om uit te groeien tot HET Koningsdagweekend van Limburg. Met een gevarieerde mix van muziek, gezelligheid en ambiance moet het een jaarlijkse traditie worden voor bezoekers uit heel Limburg en daarbuiten.

Gratis

Roermond Live is gratis toegankelijk.

Topacts

Voor degenen die de topacts willen bezoeken, zijn er tickets te koop tegen redelijke toegangsprijzen.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

150324/HvL

 

 

Wellicht interessant