img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-3-2024 11:41

Wonen in Hunsel op de voormalige sportvelden

Hunsel - 20 maart 2024 - De gemeente Leudal zet een belangrijke stap richting meer betaalbare woningen in Leudal. De gemeente biedt op de historische grond van de voormalige sportvelden in Hunsel 12 exclusieve kavels te koop aan (variërend van 276 tot 392 m2), aan de hand van een marktconsultatie. Daarnaast geeft de gemeente via loting vier beschikbare bouwkavels uit aan vier particulieren voor zelfbewoning, die bouwrijpe grond koopt (verkoopprijs €150,- per m2 exclusief BTW). 

img

Bouwconsultatie

Middels deze marktconsultatie worden partijen gevraagd een bieding te doen bestaande uit een voorgenomen plan en een prijs aan te leveren voor de invulling voor de 12 kavels van de woningbouwlocatie. Het plan zal worden beoordeeld op basis van de vastgesteld eisen, wensen en uitgangspunten en de algemene regels van een evenwichtige toedeling van functies aan locaties een goed woon- en leefmilieu.
 
Wethouder Robert Martens: “Met deze ontwikkeling geven we invulling aan onze belofte om de wooncrisis aan te pakken en zorgen we ervoor dat kwalitatief goede woningen binnen ieders bereik komen."

Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Leudal. Dat kan per e-mail via info@leudal.nl of telefonisch via 0475-85900. 

Vier bouwkavels voor particulieren via loting

Geïnteresseerde particulieren voor de koop van één van de vier bouwkavels kunnen zich tot en met 21 mei 2024 uitsluitend inschrijven voor de loting per e-mail via inkoop@leudal.nl. Loting van de bouwkavels vindt plaats op 13 mei 2024.

Foto Helian van Lier|DeltaLimburg.nl
200324/HvL

Wellicht interessant