img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-4-2024 18:45

Schutterij Sint Joris Wessem maakt zich klaar voor de rommelmarkt

Wessem - 6 april 2024 - Op zondag 7 april organiseert schutterij Sint Joris in Wessem een grote sjommelmarkt zoals ze het zelf noemen. Al meer dan vijftig jaar wordt deze rommelmarkt gehouden op de Markt in Wessem en er is van alles te koop. Maar die spullen komen er niet vanzelf. DeltaLimburg.nl liep een ochtend mee met de leden van schutterij om te kijken wat er zoal wordt opgehaald en wat er komt kijken bij de organisatie van deze rommelmarkt.

Jaarlijks organiseert schutterij Sint Joris een gezellige en druk bezochte sjommelmarkt op het Marktplein in Wessem. De sjommelmarkt vindt dit jaar plaats op zondag 7 april. De markt gaat open om 11.00 uur en sluit om 15.00 uur. Om 11.30 uur start de verkoop per opbod. De entree bedraagt € 2,00. Op de markt worden allerhande spullen door de leden van de schutterij te koop aangeboden. De opbrengst komt ten goede aan de schutterij.

Club van 50

Onderdeel van schutterij Sint Joris Wessem is de Club van 50. Iedereen die de schutterij een warm hart toedraagt kan lid worden van de Club van 50. Voor € 22,69 wordt je lid van de Club van 50 en in ruil daarvoor worden er een aantal activiteiten georganiseerd en wordt je op de hoogte gehouden van het wel en wee van Schutterij Sint Joris. Ook tijdens de rommelmarkt op 7 april kun je je inschrijven voor de Club van 50 en draag je bij aan het voortbestaan van een prachtige vereniging.

Foto en reportage Leon van Lier/interviews Pieter Cornelissen|DeltaLimburg.nl
060424/LvL

 

Wellicht interessant