img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-5-2024 13:31

Wederom grote geldprijs voor inwoner Maasgouw

Maasgouw - 15 mei 2024 -  Een inwoner van de gemeente Maasgouw heeft bij de trekking van Eurojackpot op 14 mei € 57.383,30 gewonnen. De winnaar speelde mee met een abonnement en ontvangt het bedrag daarom binnen vijf werkdagen op zijn/haar rekening. Het is voor de tweede keer in enkele weken tijd dat een inwoner uit de gemeente Maasgouw in de prijzen valt. Bij de Koningsdagtrekking van Staatsloterij won een inwoner al 20 jaar lang € 50.000 per jaar.

img

"Dit gebeurt dit niet vaak, twee winnaars van zo'n grote prijs uit dezelfde omgeving. En dat binnen een paar weken tijd. We wensen de winnaar veel geluk met deze nieuwverworven rijkdom. Hij/zij is altijd welkom op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onderdeel van is, voor advies en begeleiding", aldus Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Eurojackpot.

Brutoprijs 

Het gaat om een brutoprijs, waarvan 30,5 procent kansspelbelasting wordt ingehouden.  

Jackpot   

De jackpot viel deze trekking niet. Dat betekent dat de verwachte jackpot van aanstaande vrijdag € 63 miljoen is.  

Over Eurojackpot

Eurojackpot wordt gespeeld in negentien Europese landen en is een spel van Nederlandse Loterij. Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2023 ging het om een bedrag van € 196 miljoen.

Foto Pixabay
150524/HvL

Wellicht interessant