img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-6-2024 14:02

Nieuw Blues- en Rockfestival Waogstock in Neer

Neer - 10 juni 2024 - Op zaterdag 22 juni wordt een nieuw muziekfestival gelanceerd in Neer, Midden-Limburg. Waogstock belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van blues- en rockmuziek. In de buitenlucht in buurtschap Waije (oppe Waog), kleinschalig van opzet in een ongedwongen sfeer genieten van optredens van vijf gerenommeerde bands en vier veelbelovende jonge bands. 

img

Het festivalterrein bevindt zich in een schilderachtige boerenweide in buurtschap Waije, beter bekend als 'oppe Waog' in het lokale dialect. Je wordt bij binnenkomst gastvrij ontvangen in de oude fruitboomgaard, waarna je in de groene weide geniet van de muziek. Onder de bomen een hapje eten en samenzijn met muziekliefhebbers. Kleinschalig van opzet in een ongedwongen sfeer. Dat kenmerkt Waogstock.

HOOFDPODIUM

Vijf gerenommeerde bands betreden het hoofdpodium, waaronder de formidabele rockabilly-bluesmachine The McCurdy Brothers uit Engeland, de award winnende Doghouse Sam & his Magnatones uit België, en Nederlandse acts zoals niemand minder dan Black Bottle Riot, de Noord-Limburgse blues/rockband Vendetta Drive en de ultieme ‘Blues Experience’ Chicago Capitols.

YOUNG TALENT STAGE

Naast het hoofdpodium biedt het Young Talent Stage een platform voor vier veelbelovende jonge bands. De bands zijn gekozen uit de vele inzendingen die zijn ontvangen na een oproep op social media. Booze 'n Blues en No Denial uit Weert, Article5 uit Leudal en Melrose uit Weert/Budel trakteren het publiek op een mix van blues en rock.

Meer informatie en tickets

Zie www.waogstock.nl.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

100624/HvL

Wellicht interessant