img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-6-2019 12:15

Open dag Breerpark Maasbracht

Maasbracht - Elk jaar houdt Stichting Breerdeerkes een Open Dag in het dierparkje Breerpark, zo ook dit jaar: op zaterdag 15 juni 2019. Tijdens de Open Dag mag iedereen een kijkje nemen binnen de hekken van het parkje en kennismaken met de dieren. Dit jaar zijn er twee alpaca’s bijgekomen en ook heeft een nieuwe imker intrek genomen in de bijenstal. 

Er is informatie over de Stichting Breerdeerkes, u kunt de dieren zien, voeren en sommige zelfs aaien. Dit jaar zijn er twee alpaca’s bijgekomen. Ook heeft een nieuwe imker intrek genomen in de bijenstal. Er zijn verder kleine geitjes, lammeren, cavia’s en veel pluimvee.

Er zijn allerlei leuke spelletjes voor de kinderen, ze kunnen zich laten schminken en natuurlijk is er ook iets lekkers en wat te drinken. 

Stichting Breerdeerkes werd op 23 maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

​Locatie: Breerpark, Ankerstraat 1, Maasbracht

Datum en tijd: zaterdag 15 juni 2019, van 10.30 tot 13 uur  

Meer informatie over Stichting Breerdeerkes? Klik hier.

Tags
Wellicht interessant