img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-7-2019 01:30

Tour de L1mbourg vanuit de haven in Maasbracht

Maasbracht - Vrijdag 12 juli 2019 staat de haven in Maasbracht in het teken van de Tour de France. De rondreizende wielertalkshow van L1, Tour de L1mbourg, komt die dag vanuit Maasgouw. De 230 kilometer lange etappe van Belfort naar Chalon-sur-Saone is live te volgen vanuit de haven en vanaf 15:30 uur zijn er tal van sportieve activiteiten voor jong en oud. 

Geplande activiteiten:

- Fietsclinic voor de jeugd o.l.v. ex-wielrenner Rob Ruigh, van 15.33 - 18 uur

In de haven fiets je over een speciaal circuit en krijg je tips van Rob Ruijgh. Wil je hier aan deelnemen? Meld je dan aan via r.von.lumich@gmail.com. Heb je zelf geen racefiets of mountainbike dan wordt daarvoor gezorgd.

- Fiets jij als snelste 12 meter omhoog?, van 15.30 – 20 uur
 
Op de verticale bike gaat het erom wie het snelste 12 meter omhoog fietst. Hoe sneller je trapt, hoe eerder je boven bent. Na de uitzending van L1 vindt de finale plaats. De snelste drie deelnemers nemen het dan nog een keer tegen elkaar op.

- Slakkenrace, van 15.30 – 18 uur

Bij de slakkenrace gaat het niet om de snelste deelnemer, maar juist om de langzaamste. Wie legt zo langzaam mogelijk een afstand van ongeveer 15 meter af? Aanmelden via secretariaat@wielerclubmiddenlimburg.nl.

Spinning, van 16 - 18 uur

Onder leiding van trainers van Anytime Fitness Maasgouw kun je in de buitenlucht een spinningles volgen. Aanmelden via maasbracht@anytimefitness.nl.

L1 programma Tour de L1mbourg, 18:30 – 19:15 uur

Presentatoren Sander Kleikers en Gert Jakobs bespreken samen met aansprekende gasten de Tour de France-etappe. Locatie: Havenstraat, Maasbracht.  

Algemene informatie
Aan alle activiteiten kan gratis deelgenomen worden. Aanmelden kan via bovenstaande e-mailadressen. Vermeld bij aanmelding je leeftijd. Een fietshelm is verplicht. Heb je zelf een helm neem deze s.v.p. dan mee. Deelname aan activiteiten is op eigen risico. 

 


Wellicht interessant