img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-7-2019 03:00

Nieuw: Roermondse Sportzomer - hele vakantie gratis sporten

Roermond - Sportservice Roermond organiseert dit jaar voor het eerst de Roermondse Sportzomer, met van 8 juli tot en met 15 augustus 2019 een gevarieerd aanbod. Met elke dag sportieve activiteiten, die verspreid over de hele gemeente Roermond worden georganiseerd. Alles volgens de Olympische sportgedachte: meedoen is belangrijker dan winnen!   

Deze eerste Roermondse Sportzomer vormt de kickstart voor een lange Sportzomertraditie. Sportservice wil ook de komende jaren zoveel mogelijk kinderen en hun ouders in beweging krijgen, met de Roermondse Sportzomer als een terugkerend, vertrouwd en feestelijk zomerevenement. 

Zes weken lang vormt Roermond het decor voor een gevarieerd aanbod aan te gekke sporten en de leukste activiteiten: o.a. een tennisclinic, een workshop breakdance, een voetbaltoernooi, fiets- en wandeltochten, een Archery Tag Event, lasergamen, levend stratego enz.enz. Aan de hand van een handige Sportzomer Pocketgids kan iedereen ontdekken wat er in de buurt te doen is.

Download hier de Sportzomer Pocketgids. 

Via deze Facebookpagina kun je op de hoogte blijven van alle activiteiten. Ook eventuele wijzigingen in de programmering worden daar gepubliceerd.

Foto: Gerhard Gellinger


Tags
Wellicht interessant