img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-9-2019 12:45

Jaarlijkse Pleinfeest in Leeuwen

Leeuwen - V.V. De Tuinhagedisse en buurtvereniging De Put organiseren samen al jaren het jaarlijkse Pleinfeest in Leeuwen, de laatste jaren als opvolger van de kermis. Dit jaar vindt het Pleinfeest plaats in het weekend van 7 en 8 september 2019, met tal van activiteiten en muziek. Iedereen is van harte uitgenodigd!

img

Het programma:

Op zaterdag 7 september gaat het Pleinfeest om 16 uur van start met gezellige live-muziek op het plein, alwaar ook de inwendige mens niet wordt vergeten. De jeugd kan zich uitleven op de giga rodelbaan en voor de kleintjes is er een springkussen.

Zondag 8 september start traditiegetrouw met een gezamenlijk ontbijt om 10 uur. Aansluitend is er live muziek, een pannavoetbaltoernooi en spijkerbroekhangen. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht met een theaterkist en springkussen, ook kunnen ze zich laten schmicken.

"Kortom, een bruisend weekend voor de gehele familie. We hopen u op 7 en 8 september te mogen begroeten in het altijd gezellige Leeuwen", aldus de organisatie.

Kaarten voor het ontbijt op zondagochtend kosten € 5 en zijn verkrijgbaar bij Cafetaria De Friterie (Burgemeester Thomas Wackersstraat 16 B, Leeuwen). 

Wellicht interessant