img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-8-2019 11:09

Kindervoorstelling ZOET! : gezonde start van het schooljaar

Roermond - Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) organiseert op vrijdag 20 september 2019 de kindervoorstelling ZOET! in Roermond. Voor de voorstelling zijn alle peuters en kleuters uitgenodigd van de JOGG-peuteropvanglocaties en JOGG-scholen in Roermond. Wethouder Marianne Smitsmans zal de kinderen welkom heten bij deze gezonde start van het nieuwe schooljaar. 

De voorstelling ZOET! wordt verzorgd door theaterduo AMUZEment. ZOET! en gaat over de familie Fruitmand die al jaren een groente- en fruitwinkel heeft aan het marktplein, precies tegenover de plek waar de familie Bonbon een snoepwinkel wil openen… Naast de thema’s gezond eten en bewegen komen ook onderwerpen als vriendschap en pesten aan bod.

Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) is een landelijke aanpak die zich richt op het voorkomen en terugdringen van overgewicht bij kinderen. Door samen te werken met onder andere scholen, sportverenigingen en bedrijven werken we toe naar een gezonde toekomst van de Roermondse jeugd.

Wethouder Marianne Smitsmans: “Met een gezonde leefstijl kun je niet vroeg genoeg beginnen! Het is daarom goed dat het JOGG aanbod ook gericht is op peuters en kleuters. ZOET! laat hen op een leuke manier het belang van gezonde voeding zien.” 

Datum: vrijdag 20 september 2019, van 14 tot 14.30 uur
 
Locatie: Wijkcentrum De Donderie, Donderbergweg 47, Roermond

De voorstelling is voor de eerste 150 aanmeldingen gratis te bezoeken. Ouders en/of begeleiders kunnen zich aanmelden via een link die ouders krijgen van de school of kinderopvang van hun kind(eren).

Foto: FB Amusement Theaterbedrijf

Wellicht interessant