img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-8-2019 19:25

Lokale kunst bij Ut Galerieke in Horn

Horn - 24 augustus 2019 - Kunt u dat ene leuke cadeautje maar niet vinden of bent u al tijden aan het rondsnuffelen naar iets bijzonders voor uw inrichting? In Horn kunt u vanaf 31 augustus terecht bij Ut Galerieke, waar een tiental Häörder hobbyisten hun kunstwerken te koop aanbiedt. Wij mochten, een week voor de officiële opening, alvast een kijkje komen nemen.  

Een initiatief van Tonny Hendriks dat, gesteund door Dorpsoverleg Horn, nu realiteit wordt.

Op zaterdag 31 augustus om 11.00 uur gaan de deuren van Ut Galerieke open. Het is gevestigd in het pand van de voormalige bakker Gubbels aan de Dorpstraat 49 te Horn. De eigenaar van het pand is bereid gevonden om het winkelgedeelte ter beschikking te stellen.

Dorpsoverleg Horn heeft tot doel de leefbaarheid in Horn te bevorderen, waaronder het verminderen van de leegstand van winkelpanden. Tonny Hendriks: "De gemeente Leudal juicht dit initiatief toe en noemt het een voorbeeldfunctie voor Leudal."

Het aanbod in  Ut Galerieke zijn schildererijen, weven, breien, vilten, lederwaren, wenskaarten en beschilderde voorwerpen. De creaties worden geëxposeerd en te koop aangeboden. 

De openingstijden zijn op woensdagen van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur.

Foto en video Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
240819/HvL

Wellicht interessant